Kontrole na granicach |
Autor |
Wiadomość |
wigru
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 11 razy Wiek: 45 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 455 Skąd: 's-Hertogenbosch
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 9:38 am Kontrole na granicach
|
|
|
Po ostatnich wydarzeniach w Belgii słyszałem o kontrolach na granicy. Niedługo będzie Wielkanoc i dużo ludzi będzie jechać do Polski. Czy ktoś coś wie albo jechał ostatnio do Polski jak teraz wygląda sytuacja na granicy? |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 10:26 am
|
|
|
Bez paniki. Na polskiej granicy jest tak jak zawsze. W Niemczech przy autostradach troche wiecej policji, ktora wyrywkowo kontroluje samochody. Wzmozone kontrole sa wokol granicy Belgii i Francji. Sytuacja jest zmienna... |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 11:31 am
|
|
|
na granicach belgijskich jet tragedia . Kazda granica wyjazdowa z BE to prawdziwy koszmar . Wczoraj stalam 2.5 godz na granicy w korku (okolo 15 km ) Wjazd do BE to opuznienia ( w zaleznosci o ktorej jedziesz ) od 15 min do godziny . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła
Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 12:00 pm
|
|
|
Chcialo by sie zapytac: "a po co to wszystko"? Madry Belg czy Francuz po szkodzie.... Ludziom teraz tylko zycie utrudniaja. Ale nie o tym temat w watku tym! |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
marianx8
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2016 1:23 am
|
|
|
Wczoraj odbieralismy rodzinkę z lotniska w Eindhoven i pojechaliśmy do Kolonii i ani na lotnisku ani na granicy nie zauważylismy jakiejś wzmożonej kontroli. |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Sob Mar 26, 2016 1:58 pm
|
|
|
Jechałem do Polszy i autostrada w kalifacie niemieckim była pusta, widać było spore natężenie polskich tablic jadących do ojczyzny.
Zauważyłem więcej patroli drogówki, jak nigdy przy wylocie z tunelu pod górą - na trasie przez Obernhausen, Lipsk.
Granicę przekraczałem w Groesbeek\Kranenburg, a tam jak zwykle nawet psa z kulawą nogą nie ma.
W Polsce na granicy również żywej duszy brak. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pon Mar 28, 2016 5:55 pm
|
|
|
Na granicy BE/NL spokój, czasami KM ściąga podejrzane samochody. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|