Jak załatwić BKR Bureau Krediet Regsitratie brak konta w NL |
Autor |
Wiadomość |
krys15b
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 09, 2016 7:20 pm Jak załatwić BKR Bureau Krediet Regsitratie brak konta w NL
|
|
|
witam zamierzam wziąć kredyt hipoteczny w pl i bank prosi o dokument BKR Bureau Krediet Regsitratie dodam tyle że nie posiadam konta w nl a z tego co mi wiadomo idzie też go załatwić dużo przeglądałem stronę BKR i trafiłem na taki artykuł link ze zdjenciem oczywiście jest to już przetłumaczone w google dodaje link do strony BKR... NIE ZADAWAŁ BYM TEGO PYTANIA JAK BY NIE TO ŻE W FORMULARZU zgłoszeniowym chcą numer konta a ja nie posiadam konta w nl ponieważ mam walutowe polskie proszę o pomoc może ktoś zna lepszy sposób |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
|
|
|
|
krys15b
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2016 8:22 am
|
|
|
mam tylko w polsce konto a w holl nie mam jestem na urlopie akurat niby z tego co wiem wystarczy podjechać do banku albo do siedziby w tielu ale tez mozna online biuro bieze za to 250zl a samemu do 10 E |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Wto Maj 10, 2016 11:08 am
|
|
|
krys15b,
Widze ,ze mozna to rowniez zalatwic poprzez strone internetowa, nawet ,kiedy czasowo przebywasz za granica
wejdz na ta strone
https://www.bkr.nl/consum...rzicht-opvragen
kliknij na to>> Het aanvraagformulier (download hier), volledig ingevuld
- wypelnij ten formularz
- skopiuj dowod osobisty, lub inny wazny dokument
- skopiuj dowod wplaty ( wplaty musisz dokonac z wlasnego konta na podane konto )
pisza ze
koszt przyslania na adres domowy (z ich strony) Versturen naar uw thuisadres kost
€ 12,70. +inne oplaty
- nastepnie przeslij formularz wraz z zalacznikami na podany adres meilowy |
|
|
|
|
|