wypadek w holandii |
Autor |
Wiadomość |
malutka264
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2016 1:19 pm wypadek w holandii
|
|
|
Witam od 3 dni jestem w holandii. miałam wypadek samochodowy jako pasazer. Wypadek nie był z naszej winy jednego kolege zabrało pogotowie a nam kazano jechac do lekaza bolą nas głowy , kregosłup i mnie prawa noga udeżenie było silne kobita jechała 70 na godzine a my stalismy na czerwonym swietle i ona w nas udezyła dokładnie w prawy bok. co mam zrobic. jak mam sie starac o odszkodowanie. Jeszcze dodam ze przyjechałam tu do holandii z polskiego biura do pracy. a wypadek mielismy wracajac z urzedu miasta w eindhoven bo wyrabialismy numer sofi
[ Dodano: Pią Maj 13, 2016 2:20 pm ]
prosze o pomoc kasia |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2016 1:38 pm
|
|
|
a szkody materialne np porwane spodnie , polamane okulary nawet wszystkie koszta poniesione wzgledem leczenia np wlasne ryzyko mozesz ubiegac sie od ubezpieczalni winnego |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pią Maj 13, 2016 1:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Maj 13, 2016 4:43 pm
|
|
|
Jak sofi nr dopiero co zalatwilisci, to ubezpieczenie zdrowotne dla was nie bylo jeszcze zapewne zawarte. Dobrze by bylo, gdyby wasze biuri ubezzpieczylo was z data wsteczna, od pierwszego dnia podytu, zeby niebylo problemu z oplatami za szpital,leczenie. Wspolczuje.... |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
ArturSzuk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 19, 2016 1:02 pm
|
|
|
Dlatego pewnie warto mieć chociaż na początek ubezpieczenie turystyczne. To rozwiązuje wiele problemów. |
|
|
|
|
|