Bank ING NL |
Autor |
Wiadomość |
LoeVasik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 12:35 am Bank ING NL
|
|
|
Witam , na wstepie chcialbym powiedziec ,iz pracowalem w holandi przez pol roku majac 19lat i gdy musialem opuscic domek z Agencji pracy na ktory mnie tam przeznaczono, zapomnialem kodu pinu do karty bankowej ,zlozylem wniosek o nowy i pan powiedzial ze do 5dni ma mi przyjsc kod pin lecz nie przebywam na terenie NL , akutalnie jestem w polsce a domek stoi pusty i pytanie czy jak przyjdzie mi ten pin a nikogo nie ma w domu to czy i tak listonosz wrzuci go do skrzynki czy bede musial sie zglosic po niego osobiscie ? Mam bardzo ciezko sytulacje i nie mam warunkow zeby wyjechac ponownie , kolezanka codziennie tam zaglada ale wciaz cisza, prosze Was o pomoc gdyz nie mam zadnych srodkow przy sobie ciagle mam nadzieje ze ten pin mi przyjdzie i kolezanka mi go odesle do polski, prosze o pomoc ! ;/
PS:NIE POLECAM FIRMY PROGRESS ! |
Ostatnio zmieniony przez LoeVasik Czw Paź 20, 2016 12:37 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
zoutkeet
Nieśmiały użytkownik zoutkeet
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 4:37 am
|
|
|
Pin codu nie otrzymasz pocztą jedynie wezwanie do najbliżej jednostki bankowej w okolicy gdzie mieszkasz i musisz się stawić osobiście z dokumentem tożsamości powodzenia. |
_________________ zoutkeet |
Ostatnio zmieniony przez zoutkeet Czw Paź 20, 2016 4:38 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LoeVasik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 8:11 am ING bank
|
|
|
Bo za pierwszym razem mi przyszedl do skrzynki tak samo karta :l |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Pią Paź 21, 2016 9:42 pm
|
|
|
zoutkeet, Cytat: | Pin codu nie otrzymasz pocztą |
Czyzby sie zmienilo , czy sami sobie zaprzeczaja ja znalazlam na stronie ING- BANK info
...''U ontvangt uw pincode binnen 5 werkdagen per post...''
https://www.ing.nl/partic...creditcard.html |
|
|
|
|
zoutkeet
Nieśmiały użytkownik zoutkeet
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2016 3:45 am
|
|
|
4 miesiące temu żona odbierała nowy pin cod dostała pocztą informację że jest do odebrania nowy pin cod i musiała się osobiście stawić z dokumentem tożsamości po odbiór więc nie wiem zresztą ja też miałem podobną sytuację 4 lata temu i procedura była podobna więc nie wiem.
https://www.ing.nl/partic...e-pas-aanvragen
tu jest napisane że w przypadku nowego pin codu dostaje się list z informacją do odbioru w jednostce bankowej. |
_________________ zoutkeet |
Ostatnio zmieniony przez zoutkeet Sob Paź 22, 2016 3:54 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Adriananna
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 22, 2016 8:27 am
|
|
|
Do mnie przyszedł pocztą i nie musiałem nigdzie chodzić , po zalogowaniu sie na mijn ING zamówiłem sobie sobie nowy |
|
|
|
|
|