Firma - Leeuwen BV Huub van in Monster |
Autor |
Wiadomość |
EdytaQ
Poczatkujacy EdytaK
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2017 4:00 pm Firma - Leeuwen BV Huub van in Monster
|
|
|
Czy ktoś pracował w firmie Leeuwen BV Huub van w Monster ? Proszę o opinie. |
|
|
|
|
zielaczysko
Gaduła Zielaczysko

Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 108 Skąd: Łódz-Den Haag;)
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2017 7:30 pm
|
|
|
Witam.
Co prawda nie wiem jaka sytuacja panuje w w/w firmie ,ale sa oni bardzo duzym odbiorca sadzonek z firmy w ktorej pracuje.Zajmuja sie uprawa roznych kwiadow doniczkowych(min.Hortensji).Z informacji ktore dotarly do mnie,wiem ze planuja dalsz rozwoj (kupno,dzierzawy kolejnych obiektow).
Pracuje tam napewno jakies biuro pracy ,ale nie wiem kto w tym roku...
Jesli mozesz napisac co to za praca i w jakiej lokacji ,moze uda mi sie dowiedziec cos wiecej. |
_________________ Zło zawsze powraca......................... |
|
|
|
|
EdytaQ
Poczatkujacy EdytaK
|
Wysłany: Śro Lut 22, 2017 8:48 pm
|
|
|
zielaczysko napisał/a: | Witam.
Co prawda nie wiem jaka sytuacja panuje w w/w firmie ,ale sa oni bardzo duzym odbiorca sadzonek z firmy w ktorej pracuje.Zajmuja sie uprawa roznych kwiadow doniczkowych(min.Hortensji).Z informacji ktore dotarly do mnie,wiem ze planuja dalsz rozwoj (kupno,dzierzawy kolejnych obiektow).
Pracuje tam napewno jakies biuro pracy ,ale nie wiem kto w tym roku...
Jesli mozesz napisac co to za praca i w jakiej lokacji ,moze uda mi sie dowiedziec cos wiecej. |
No jutro dopiero będe mogła więcej coś napisać, bo pierwszy dzień w pracy Nie wiemy właśnie dokładnie jaka praca - wiemy, że prace pielęgnacyjne przy roślinach doniczkowych. Firma w sumie istnieje od 1943 roku, więc zdaje się być stabilna. Wiem, że w Monster. Przez agencję AUB van Bergen. |
|
|
|
|
zielaczysko
Gaduła Zielaczysko

Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 108 Skąd: Łódz-Den Haag;)
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2017 7:40 pm
|
|
|
Teraz wiem ze maja na pewno prace przy hortensjach ,ale nie wiem czy tam.Choc mysle ze raczej tak.
Praca jak praca i jaka by nie byla ciezka to wszystko zalezy z kim sie pracuje.Jesli ludzie beda w porzadku to i najgorszego szefa da sie zniesc.
Wiec zycze powodzenia i dobrej pracy na dlugi czas. |
_________________ Zło zawsze powraca......................... |
|
|
|
|
|