Wysłany: Wto Mar 07, 2017 12:52 pm kody do przelewów
Mieszkam w Polsce od ponad 2 miesięcy,jestem w tej chwili na zasiłku.Ostatnio miałem taką sytuację, że straciłem telefon w którym była karta holenderska, na którą do tej pory przychodziły kody do przelewów.Ma ktoś informację jak zmienić numer telefonu do przelewów bez osobistego wstawienia się do odziału.Czy są jakieś inne możliwośći?Żebym mógł zmienić adres korespodencyjny w internecie też potrzebuje numeru którego juz nie mam.Jedynie co mi przychodzi do głowy to napisać list do ing nl i czekać na odpowiedz co robic.A jeszcze jest jeden problem pewnie będą potrzebować nowego numeru ale holenderskiego a ja w polsce tego nie ogarnę.Mocno utrudnione.W internecie zmienić numer można ale trzeba mieć stary.Ewentualnie mogę zadzwonić do ing ale na tyle angielskiego nie ma.Może ktoś był w podobnej sytuacji i przechodził i wie jak to robić krok po kroku.Prosze o dobre porady
Wysłany: Wto Mar 07, 2017 5:03 pm kody do przelewów
Właśnie nad tym rozmyslam ale to jest holenderska karta lebara i to na karte a nie na abonament wiec nie jest zarejestrowana a lebary nl nigdzie w polsce nie ma chyba odzialu