Meldunek |
Autor |
Wiadomość |
strongsnuff
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 5:15 pm Meldunek
|
|
|
Witam. Od jakiegoś czasu wynajmuje mieszkanie w Holandii. Niedawno dowiedziałem się że meldunek jest obowiązkowy i mam na to miesiąc od momentu wprowadzenia się do mieszkania w przeciwnym razie gemeente ma prawo do nałożenia na mnie kary pieniężnej. Chciałem się dowiedzieć ile jest w tym prawdy i czy możliwe jest że przemieszkam roczny kontrakt wynajmu bez żadnych konsekwencji, no i jeśli w końcu zdecyduję się zameldować czy nie dostanę tej feralnej kary pieniężnej jeśli od momentu wprowadzenia minęło jakieś 3 i pó miesiąca? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Wto Mar 21, 2017 6:22 pm
|
|
|
strongsnuff napisał/a: | Niedawno dowiedziałem się że meldunek jest obowiązkowy i mam na to miesiąc od momentu wprowadzenia się do mieszkania w przeciwnym razie gemeente ma prawo do nałożenia na mnie kary pieniężnej. |
Jak juz wiesz .To na co jeszcze czekasz ?? Jak myslisz a podatki gminne to kto bedzie placil ?
caly jeden'' wielki '' temat o meldunku w Holandii
http://forum.niedziela.nl...er=asc&start=15
ps .jakie to mieszkanie , wlasnosciowe ze spoldzielni ,czy wynajem ,bo w niektorych
z tego co pisza na forum ,wlasciciele nie moga / nie zawsze chca meldowac |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Mar 31, 2017 11:53 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KMB
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 24, 2017 7:31 am
|
|
|
to jest forum a nie serwis ogloszeniowy |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pią Mar 24, 2017 5:32 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|