Porada prawna |
Autor |
Wiadomość |
Lajkonik1976
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 10:46 am Porada prawna
|
|
|
Jest ktos w stanie podsunac jakis pomysl?? Zostalem oskarzony o pewne wykroczenie, ktorego nie popelnilem. Najprawdopodobniej ktos uzyl moich danych. Wykroczenie mialo miejsce w Amsterdamie a ja w tym samym czasie znajdowalem sie w Heerenveen, wiec zupelnie nie wiem jak to byloby mozliwe... Mam wezwanie do sadu jako oskarzony, zupelnie nie wiem co ztym fantem zrobic |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 11:45 am
|
|
|
A co to za wykroczenie jak mozna zapytac . Cos z przepisami ruchu ? rodzinna ? a moze cywilna sprawa ?a moze cos innego ? Pytam zeby ciebie dalej pokierowac na odpowiednia droge/miejsce |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Lajkonik1976
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 12:51 pm
|
|
|
sam nie wiem pod co to podpiac.... Czyn: uzywanie na albo przy drodze pojazu, wozu mieszkalnego, namiotu albo podobnego rodzaju lokum jako noclegu.... |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Maj 22, 2017 1:12 pm
|
|
|
Lajkonik1976, no to jak mozesz zebrac dowody ze to nie ty bo np byles w tym momecie w innym miejscu ( jakies rachunki , dowod ze byles w pracy ) idz z tym do advokata i niech on zalatwi sprawe . Koszta advokata sa nie wielkie bo wyliczaja go na podstawie twoich dochodow , a jak wygrasz sprawe / zostaniesz uniewiniony to wystapisz o zwrot kosztow poniesionych i zwroca ci wszystkie poniesione koszta . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Lajkonik1976
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 23, 2017 12:24 am
|
|
|
sprawa jest juz w toku, skontaktowalem sie z adwokatem, ktory ma wyjasnic sprawe w prokuraturze. Co do dowodow to czekam na potwierdzenie od pracodawcy ze w tym czasie bylem w pracy, bo tak rzeczwiscie bylo. |
|
|
|
|
|