nie wiem co robić |
Autor |
Wiadomość |
Stachu21pl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 4:53 pm nie wiem co robić
|
|
|
Witam jestem w Holandii i mam spore kłopoty, pracowałem ponad 2tyg na sortowaniu cebulek nagle dostałem jakiejś alergii czekam już któryś dzień żeby mnie zawieziono do lekarza, codziennie słyszę że jutro, mija 4tydzień mojej pracy a ja nie mam sofii i konta które miała załatwić agencja, chcę jak najszybciej to załatwić zeby wracać do Polski, zależy mi na czasie bo mam straszne problemy z tą alergią a nie chce stracić też moich pieniędzy bo pracowałem ponad 120h, pomocy co mogę w tej sytuacji zrobić skoro koordynator ma mnie w dupie, jestem tu sam nie wiem co robić, proszę o radę |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Sob Gru 09, 2017 11:22 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 7:02 pm
|
|
|
Stachu21pl, poprosic kogos zeby z toba sie wybral do lekarza . Ale nim sie wybierzesz do lekarza musisz miec BSN/Sofi nr i przedewszystkim ubezpieczenie . Wiec cisnij biuro o BSN i o Ubezpieczenie . Konto mozesz podac polskie , nie ma obowiazku posiadania NL konta . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Stachu21pl
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2017 7:53 pm
|
|
|
Chodzi o to że ja już kilkukrotnie miałem obiecane że zawioza mnie do lekarza tak samo mam na jutro niby jechać a chcę jak najszybciej do Polski wrócić, BSN to najważniejsze bo szkoda pieniążków a nie mam już pieniędzy teraz na wydatki bieżące, więc dlatego mi zależy na czasie |
|
|
|
|
Renix
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Sie 30, 2017 11:47 am
|
|
|
Zanim udzielisz ''profesjonaalnej'' porady, sprawdz kiedy autor umiescil swoja wypowiedz
|
_________________ The day you find it is the day I will stop missing you ..... |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Śro Sie 30, 2017 6:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|