Wysłany: Pią Sie 11, 2017 12:58 pm JOBCENTER HAAGLANDEN - NIE WYPLACAJĄ I OSZUKUJĄ
Witam. Pracowal ktoś w tej śmiesznej "agencjii" ??? Na każdym kroku oszukują, nie można sie do nich dodzwonić. Na maile nie odpisują. Nie pracuje już u nich, mają mi wyplacić godziny urlopowe a mija tydzień a tu żadnych pieniędzy nie widze. Napisalem w tygdoniu do nich na "problem" i odpisała mi wielmożna Pani, że w piątek dostane pieniądze za godziny urlopowe... Patrze dzisiaj na solaris a tu nic nie ma .................. Warto to zgłosić jak najszybciej do Belastingu? Ktoś pomoże mi wyegzekwować należność? Bo już nie wiem co mam z nimi zrobić.
Wysłany: Pią Sie 11, 2017 1:20 pm
baileys napisał/a:
Irreplaceable93 napisał/a:
Warto to zgłosić jak najszybciej do Belastingu?
nie z dwuch powodow 1 ) belasting nie jest od takich spraw i ich to nie interesuje 2) jest duzo za wczesnie
Irreplaceable93 napisał/a:
.....mija tydzień a tu żadnych pieniędzy nie widze.
wlasnie pracodawca ma 6 tyg od ostatniego dnia pracy na uregulowanie wszystkich platnosci i wystawienie salarisa rozliczeniowego/ koncowego .
W takim razie co mam zrobić ?? Klientka mi zapewniła że będę miał wypłacone za wszystkie godziny urlopowe w ten piątek. Jak mi nie zapłacą to gdzie to zglosić?
Inspectie SZW (Inspectorate SZW)
PO Box 90801
2509 LV Den Haag
the Netherlands
Znalazłem takie coś. Jestem pewny że w wielu kwestiach mnie oszukali bo nigdy nie zgadzało się to z moich wyliczeń. Niby wakacyjne wliczali do salarisa ale jak wszystko dodawałem to nigdy sie nie zgadzało z kwotą jaką otrzymywałem.