zablokowana karta do bankomatu???? :( |
Autor |
Wiadomość |
beti84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 6:32 pm zablokowana karta do bankomatu???? :(
|
|
|
Witam. Mam problem i prosze o pomoc. Mam konto w rabobanku i glupio sie przyzanac ale ostatnio chcialam wybrac pieniadze z bankomatu i wpisalam zle pin 2 albo 3 razy. Karte mi wydalo ale jak chcialam wybrac pieniadze albo sprawdzic stan konta to oddalo mi karte i napisane bylo tak:
U KUNT UW PAS NIET IN DEZE GELDAUTOMAAT GEBRUIKEN.
WACHT OP TERUGGAVE VAN UW PAS EN NEEM CONTACT OP MET UW BANK.
Czy ktos moze wie co w takim przypadku robic? czy jakos mozna odblokowac to przez internet lub w kazdym rabobanku? Bardzo prosze o informacje |
_________________ Beata |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 7:44 pm
|
|
|
Cytat: | U KUNT UW PAS NIET IN DEZE GELDAUTOMAAT GEBRUIKEN.
WACHT OP TERUGGAVE VAN UW PAS EN NEEM CONTACT OP MET UW BANK. | ze wzgledu na to ze sama zle wpisalas trzykrotnie swoj pin przyblokowalo Ci dostep do konta ....i dlatego podalo ten komunikat: nie mozesz uzywac tej karty platniczej w tym automacie zglos /skontaktuj sie z bankiem...po prostu musisz wejsc do banku i powiedziec ze zablkowalas sobie konto (wpisujac zly pin-code), na poczekaniu powinni Ci go odblokowac |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
beti84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 7:59 pm
|
|
|
a musze jechac do tego banku gdzie mialam konto zalozone czy w kazdym rabobanku moge to zrobic? p.s. dzieki za odpowiedz ) |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 8:06 pm
|
|
|
Wiesz co ja bylam w swoim banku, tam gdzie mam zalozone konto ,tak sie sklada ze to tez Rabobank i nie jestem do konca pewna czy mozna w innym... dlatego nie pisze ze mozna ...lub ze nie,,,, moze jeszcze ktos z naszych forumowiczow byl w podobnej sytuacji to pewnie sie odezwie.... pozdrawiam |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
beti84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 8:10 pm
|
|
|
dzieki Gosiu Szczesliwego Nowego Roku! |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 9:45 pm
|
|
|
To ja swoje 3 grosze...
Nie odblokujesz tego przez internet napewno !
Sprawe mozesz zalatwic w kazdym Rabobanku, nie musisz jechac do tego gdzie zakladalas konto,bank jest bank.Nie spotkalam sie jeszcze z tym oby jakikolwiek moj bank odmowil mi skorzystania z jego uslug w innym oddziale(oczywiscie tego samego banku).
Masz szczescie ze oddal ci karte, co mnie dziwi bo nie powinnien...powinien polknac karte,jesli 3 krotnie zle podalas pin. |
|
|
|
|
beti84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 11:50 pm
|
|
|
dzieki za informacje, pozdrowka |
|
|
|
|
beti84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 3:11 pm
|
|
|
karte juz mam odblokowana ale tak jakby komus przytrafilo sie to samo to niestety w pierwszym lepszym rabobanku powiedzieli mi ze musze jechac tylko do tego banku gdzie karta zostala mi wyrobiona (nie mozna w kazdym oddziale tego samego banku) no w moim przypadku jest to ponad 100km od miesca zamieszkania no ale trudno ... Tam odblokowali mi odrazu. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
|
|
|
|
Kagras
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:53 am
|
|
|
Witam
Mam nie ciekawą sytuację. Mój mąż wrócił dziś do Pl na miesiąc czasu i okazało się że nasze karty z Rabobanku są zablokowane. Nie możemy wejśc na konto internetowe, żeby przelac kasę. W bankomacie zostałam poinformowana, że karta jest zablokowana. Dziwi mnie to bo nikt z nas nie użył źle PIN-u więc mam pytanie z jakiego powodu może byc ta blokada ? |
_________________ K A G R A S |
|
|
|
|
bagniaczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 7:58 am
|
|
|
Nie sadzisz, ze najlepiej zapytac w banku, a nie na forum? |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:11 pm
|
|
|
Fora są od tego żeby pytać. Jeśli nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj a nie wypisuj głupich postów. |
|
|
|
|
bagniaczka
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:15 pm
|
|
|
Ok, mozesz uwazac moj post za glupi, ale ja akurat nie sadze, zeby ktos poza pracownikami banku mogl w tej sytuacji udzielic konkretnej odpowiedzi. Raczej mozemy snuc przypuszczenia, a to i tak niczego nie wyjasni. |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
Krayzie
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Sty 18, 2012 12:17 pm
|
|
|
Post był pisany o godź. 0.53 więc prędzej osoba pisząca dowie się czegoś z forum niż z banku |
|
|
|
|
|