| Przesunięty przez: Panicelinka Wto Sty 29, 2019 5:19 pm
 | Szukam bardzo dobrego prawnika prawa pracy... | 

| Autor | Wiadomość | 

| remixOGL   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Wto Mar 20, 2018 3:36 am   Szukam bardzo dobrego prawnika prawa pracy... |   
 |  
               | 
 |  
               | Niestety SNCU nie chce się podjąć tematu gdyż moj poprzedni pracodawca nie jest agencją pracy tymczasowej,w regulaminach związków zawodowych jest zapisek że z pomocy prawnej można kożystać po kilku miesiącach bycia członkiem i opłacaniu składek... Dlatego szukam typowego prawnika specjalizujacego się w prawie pracy. Najlepiej jakby był możliwy kontakt w języku Polskim ale nie koniecznie. Macie kogoś godnego polecenia ? |  
				| Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Wto Mar 20, 2018 6:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| mumu109 Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Śro Mar 28, 2018 4:57 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja korzystałam z https://juridisch-platform.nl/ język holenderski lub angielski. Szybka interwencja i bardzo dobry kontakt. Oczywiście pierwsza porada darmowa, a później już koszta względem zawiłości sprawy. |  | 

|   |  | 

|   | 

| zielaczysko   Gaduła
 Zielaczysko

| 

|  Wysłany: Czw Mar 29, 2018 6:53 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Ja jestem w CNV i faktycznie trzeba byc zapisanym i oplacac skladki.Ale moja sprawa zajeli sie gdy jeszcze nie bylem zapisany.Co prawda sprawa trwala prawie rok , ale otrzymalem dokladnie tyle ile sobie wyliczylem.I ku zdziwieniu niektorych zawistnikow/rodakow nadal pracuje w tej firmie , zarabiam max ile sie da w tym sektorze i jakos nie chca sie mnie pozbyc  .Polecam z pelna odpowiedzialnoscia.   
 aaaa i co najwazniejsze poza skladkami nie musialem zaplacic zadnej prowizji jak to wystepuje u adwokatow/prawnikow.
 |  
				| _________________ Zło zawsze powraca.........................
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez zielaczysko Czw Mar 29, 2018 6:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |  | 

|   |  | 

|   | 

| mstawskam Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Sty 21, 2019 10:26 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | reklama |  
				| Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Pon Sty 21, 2019 10:51 pm, w całości zmieniany 2 razy |  | 

|   |  | 

|   | 

|  |