Zaginione rozliczenia |
Autor |
Wiadomość |
piotr3339
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2018 2:52 pm Zaginione rozliczenia
|
|
|
Witam, mam pewien problem, rozliczałem się rok temu u pewnej księgowej za 2014 rok oraz u innego księgowego za 2015 i 2016 rok. Pamiętam że wysyłałem informacje o dochodach z Polskiego urzędu itd, wszystko powinno być okej, niedawno zadzwoniłem do Belastingu i mi powiedzieli że mają tylko w systemie rozliczenie za 2016 a o reszcie nic nie wiedzą.... jak myślicie co poszło nie tak? Mam potwierdzenia rozliczeń ale czy one są coś warte to nie wiem, księgowa i księgowy odpisywać mi też nie chcą.... najlepiej jakbym im zapłacił dużo euro za każde słowo. Proszę o pomoc, pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Kwi 26, 2018 5:49 pm
|
|
|
piotr3339 napisał/a: | Proszę o pomoc, | o jaka pomoc ?
piotr3339 napisał/a: | księgowa i księgowy odpisywać mi też nie chcą.... najlepiej jakbym im zapłacił dużo euro za każde słowo. |
Byli to sprawdzeni i polecani przez innych ksiegowi? czy ci z tych ,duzo obiecujacych, ktorzy proponowali rozliczyc cie za dyche ?
Jesli otrzymales wezwanie do rozliczenia sie za te lata ,ktore wymieniles - pomimo tego ze ksiegowi polozyli na tobie lage , i spartolili robote ,musisz to zrobic ponownie. |
|
|
|
|
piotr3339
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2018 11:11 am
|
|
|
Proszę o odpowiedź mi chodziło bardziej.
Tak, byli to poleceni przez znajomych księgowi, ale widocznie tylko ich poprawnie rozliczają. |
|
|
|
|
|