Kinderbale - prezenty |
Autor |
Wiadomość |
ola_zeeland
Poczatkujacy Ola
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2018 9:05 pm Kinderbale - prezenty
|
|
|
Witam serdecznie ! Moja córka (9 lat ) od niedawna uczeszcza do holenderskiej szkoły. Kolezanka z grupy zaprosiła ją na przyjęcie urodzinowe. Mam pytanie, jakie prezenty się tutaj daje dzieciom. Nie chcę się wygłupić z za drogim, ale tez nie chcę za skromnego dać. Bardzo proszę o poradę w tej kwestii. Z góry dziękuję |
Ostatnio zmieniony przez ola_zeeland Nie Maj 13, 2018 9:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
pro_myk5
Poczatkujacy pro_myk5
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 18 Sie 2008 Posty: 49
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2018 2:58 pm
|
|
|
U nas było tak w granicach 10 euro. A co? To zależy od tego, co solenizantka lubi, czym się interesuje, itp.
Niektóre dziewczynki w tym wieku są tylko zainteresowane kosmetykami, inne lubią czytać lub zrobić sobie własnoręcznie np. bransoletkę (zestawy do kupienia w Intertoys lub innym zabawkarskim).
Warto też zrezygnować ze standardowego sklepowego papierzyska i ładnie/ozdobnie zapakować w jakiś inny faktycznie ładny papier. |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2018 6:34 pm
|
|
|
Możesz kupić kartkę i do środka włożyć 10euro. |
|
|
|
|
marta75
Gaduła marta75
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 26 Cze 2010 Posty: 159 Skąd: krakow-veenendaal
|
Wysłany: Wto Maj 15, 2018 9:36 pm
|
|
|
moja corka 8 lat,miala niedawno urodziny{ 31 marca}dostala rozne prezenty,srednia wartosc to 14euro.duzo?malo?nie wiem ,ale np.modne ksiazeczki Top Model to juz 13 euro!!!Beannie Boo to 13euro,rozmiar midi,wiec mysle ze do 15 to granica.koniecznie spytaj mame dziewczynki czym sie interesuje,powszechne jest ze odpowiedza ci nawet co konkretnie kupic,ulatwia to sprawe. |
|
|
|
|
|