Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Śro Lip 11, 2018 8:27 am
cereal0 napisał/a:
zna ktoś może biura pracy nie korzystające z usług Tempo teamu?
ale teampo team to tez biuro pracy wiec nie zabardzo rozumiem pytania . tak tylko p.s. wiesz ze teampo team ma rozne oddzialy i jest polski tempo team i NL tempo team . Z ktorym iales zle doswiadczenia ?
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport
Tak ale duża część polskich biur jest pośrednikiem holenderskiego tempo, np work today, złe doświadczenie miałem z holenderskim ale nie z ich winy, po prostu grupka z którą bylem odwalała w pracy i dostałem rykoszetem.
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
Wysłany: Śro Lip 11, 2018 6:34 pm
cereal0 napisał/a:
złe doświadczenie miałem z holenderskim ale nie z ich winy, po prostu grupka z którą bylem odwalała w pracy i dostałem rykoszetem.
czyli nie z biurem a przez innych "kolegow".
Wiec rozumiem to tak : poszukujesz polski biur pracy w NL bo w holenderskim TT jestes na czarnej liscie .
Poradze ci najprostrzy sposob : wpisz w www.google.nl nastepujace zdanie "polskie biura pracy w holandii" a znajdziesz takich biur dziesiatki
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport