Wysłany: Pią Lip 27, 2018 2:39 pm Pacjentka się broniła, ale i tak dokonano eutanazji. Lekarka
Chcialbym poruszyc ten temat..bo na stronie owych wiadomosci dodajac swoja opinie z racji ze ma sie tam ograniczone do maksa pole manewru chcialbym Was zapytac co o tym ogolnie sadzicie...szczegolnie po tym artykule...skoro cywilizowany swiat domaga sie zniesienia a zarazem zniosl kare smierci wiec czym nazwac takowe postepowanie...czemu ma to sluzyc...czekam na opinie i wierze ze utworzy sie ciekawy temat...pozdrawiam
Uważam, że prawo do eutanazji powinien mieć każdy nieuleczalnie chory, bardzo cierpiący człowiek. Ten artykuł mnie jednak bardzo zszokował, to nie była eutanazja tylko morderstwo moim zdaniem...
a moim zdaniem nie...wiele osob na swiecie cierpi i marzy nie raz o szybkiej smierci...ale czy w taki sposob..podswiadomie wiedzac ze zostanie im to dane...raczej owa praktyka mi sie kojarzy z egzekucja..wiem trudny temat..ale uwazam skoro swiat walczy by zaprzestano stosowac kare smierci wiec czemu nie zwroca uwage na te male panstwo ktore i tu nie boje sie nazwac morduje obywateli bo cos tam podpisali i wyrazili zgode...bo bol to powod do smierci by im zadano..dlatego chcialbym by owa praktyke tutaj zaprzestano...