Przesunięty przez: Panicelinka Nie Sie 26, 2018 12:11 pm |
Trudna sytuacja |
Autor |
Wiadomość |
clare
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Sie 25, 2018 10:21 pm Trudna sytuacja
|
|
|
Cześć,
mam kilka pytań. Czy mając umowę o pracę tymczasową i brak zameldowania da się wsiąść kredyt 1000 euro?
Czy we wniosku o złażenie jednoosobowej działalności gospodarczej (ZZP) mogę użyć adres hostelu, AMOCu, albo znajomego? Jeśli tak, to czy muszę mieć jakieś papiery do tego? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
|
|
|
|
clare
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2018 2:48 pm
|
|
|
Co z parabankami? Podejrzewam, że moja zdolność kredytowa liczona ze wzoru jest chyba równa 0. Nie mam przychodów na koncie. Ale prawdziwa zdolność kredytowa jest wysoka. Jestem programistką. Do tego dobrą. Po Uniwersytecie Wrocławskim. W Polsce na wstępie dostałam 8000. A teraz nie mam nic, bo ćpałam i nie mam, jak wystartować.
Jeśli ktoś chce mi radzić 'idź do pracy', to dzięki, ale pracować fizycznie nie potrafię. W hotelu powiedzieli mi dziękuję po jednym dniu. Mimo, że robiłam, co mogłam. A jak idę na interview, jako programista, to się pytają, czemu nie mam laptopa i patrzą na moje stare ciuchy. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2018 4:06 pm
|
|
|
clare napisał/a: | moja zdolność kredytowa liczona ze wzoru jest chyba równa 0. Nie mam przychodów na koncie. Ale prawdziwa zdolność kredytowa jest wysoka. |
No niestety. Twoja prawdziwa zdolnosc kredytowa jest nadal 0.
clare napisał/a: | Jestem programistką. Do tego dobrą. Po Uniwersytecie Wrocławskim. |
I do tego skromna |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2018 4:45 pm
|
|
|
clare napisał/a: | ale pracować fizycznie nie potrafię. |
clare napisał/a: | A jak idę na interview, jako programista, to się pytają, czemu nie mam laptopa i patrzą na moje stare ciuchy. | no i kolo sie zamyka
Jesli nie zarobisz na nowe ciuchy i laptopa ,to trudno ci bedzie uniknac pytania, czemu nie masz laptopa..?
Moze na start pozycz pieniadze od swoich znajomych . |
|
|
|
|
clare
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2018 9:53 pm
|
|
|
Znajomi byli dawno temu. Teraz znam tylko parę ludzi na ulicy i jednego Holendra, który ma częściowe ubezwlasnowolnienie i nie może sam dysponować swoimi pieniędzmi, i bardzo luźno dziewczynę z Holandii. Zbyt luźno na pożyczkę. Rodzina praktycznie jest skreślona. Deklarowali, że kochali, a zostawili w naprawdę ciężkich chwilach. Nie ma co się rozwodzić, ale od tak bezdusznych ludzi nic już w życiu nie chcę. |
|
|
|
|
|