Parking schiphol? |
Autor |
Wiadomość |
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2019 7:23 pm Parking schiphol?
|
|
|
Witam,
mam jutro odebrać ludzi z lotniska schiphol w Amsterdamie może mi ktoś dokładnie pokazać na mapie gdzie mam stanąć samochodem? Błagam o pomoc bo nie mam pojęcia na który parking i gdzie podjechać. oraz czy jest gdzieś miejsce do zaparkowania nie płatne niedaleko lotniska? Jak wylądują mam podjechać pod parking bo będę tam około 1h szybciej.
Naprawdę proszę o pomoc nigdy tam nie byłem. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
|
|
|
|
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2019 8:42 pm
|
|
|
dzięki. to jest darmowy czy płatny parking? bo widzę coś tam za 1E. a podobno jest gdzieś darmowy... |
Ostatnio zmieniony przez Frezka Nie Mar 10, 2019 8:44 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2019 9:00 pm
|
|
|
Płatny. Nie ma darmowych parkingów na lotnisku. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Nie Mar 10, 2019 9:01 pm
|
|
|
Frezka napisał/a: | podobno jest gdzieś darmowy... | moze kilka km od lotniska ?
Niestety na temat darmowego parkowania w obrebie Schiphol nic mi nie wiadomo . |
|
|
|
|
Frezka
Poczatkujacy Frezka
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2019 7:55 am
|
|
|
podobno jest jakiś darmowy do 10-15 minut nie płatny przy jakiś wyjściach osaczonych numerami. To ten P1? bez bramek parking ma być. tyle co mi mówią to parking "od góry" ale nie umieją wytłumaczyć o co chodzi. |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2019 9:48 am
|
|
|
Frezka, to nie do konca jest parking, ale miejsce gdzie mozesz wysadzic/odebrac pasazerow. Kieruj sie na odloty. Tam jest droga, przy ktorej na chwile mozesz stanac. Ale nie oddalaj sie od samochodu. Powiedz znajomym, zeby poszli na 1 pietro lotniska i tam dopiero wyszli. Niech Ci podadza numer terminala i tam na nich poczekaj. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pon Mar 11, 2019 6:56 pm
|
|
|
Frezka napisał/a: | podobno jest jakiś darmowy do 10-15 minut nie płatny przy jakiś wyjściach osaczonych numerami. To ten P1? bez bramek parking ma być. tyle co mi mówią to parking "od góry" ale nie umieją wytłumaczyć o co chodzi. |
Żeby wysadzić pasażerów. Postój jest zakazany i panowie z KM cały czas się kręcą. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|