Rzucanie jedzenia przez okno |
Autor |
Wiadomość |
rjj
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2019 12:44 pm Rzucanie jedzenia przez okno
|
|
|
Witam, mam problem z sąsiadem, mieszka nade mną i dokarmia gołębie u siebie na parapecie. Rzuca im różne jedzenie i wszystko spada na moje parapety i okna, całe parapety mamy brudne. Mam pytanie czy orientuje się ktoś gdzie można zgłosić takiego sąsiada? Próbowałem w spółdzielni ale narazie cisza , a on cały czas dokarmia ptaki i nie reaguje na moje prośby. Jest to stary Holender I myśli że wszystko mu wolno. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2019 2:15 pm
|
|
|
rjj, A z kad wiesz co on mysli ? Ma prawo dokarmiac ptaki jak ma na to ochote , nie jest to zabronione prawem . Druga strona medalu to to ze ty masz "zasmiecone "parapety . Poza rozmowa znim i zglaszaniem tego do spoldzielni nic z tym nie zrobisz . Wiec zglaszaj czesciej do spoldzielni az ta przyjdzie na kontrole i rozmowe z sasiadem . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
rjj
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 04, 2019 4:32 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | rjj, A z kad wiesz co on mysli ? Ma prawo dokarmiac ptaki jak ma na to ochote , nie jest to zabronione prawem . Druga strona medalu to to ze ty masz "zasmiecone "parapety . Poza rozmowa znim i zglaszaniem tego do spoldzielni nic z tym nie zrobisz . Wiec zglaszaj czesciej do spoldzielni az ta przyjdzie na kontrole i rozmowe z sasiadem . |
Dzięki za odpowiedź, ale raczej nie ma prawa dokarmiać ptaków jak ma ochote bo jest regulamin I jest zakaz wyrzucania przez okno jedzenia , wysyłałem już zdjęcia do spółdzielni ale oni nic nie robią z tym . Ciekawe po jakim czasie taką kontrolę mogą wysłać, dzisiaj znowu do nich pisałem... |
|
|
|
|
|