Gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę w niderlandach? |
Autor |
Wiadomość |
Patriotpl2020
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 06, 2020 11:15 pm Gdzie mogę sprawdzić swoją kartotekę w niderlandach?
|
|
|
Witam. Gdzie lub w jaki sposób mógłbym sprawdzić swoją kartotekę w Holandii? Miałem 2 sprawy w sądzie. Z powodu powrotu do Polski nie wiem jaki jest wyrok sądu wobec mojej osoby. (korespondencja przychodziła pod adres gdzie już nie mieszkałem i nie miałem do niej dostępu).
Po drugie czy jest możliwość, jakas instytucja bądź strona online gdzie mogę sprawdzić swoje zadłużenia finansowe, mandaty itp.?
Jeśli ktoś orientuje się w temacie, bardzo proszę o odpowiedź. Za zbędne komentarze dziękuję. |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 9:14 am
|
|
|
Patriotpl2020 napisał/a: | jakas instytucja bądź strona online gdzie mogę sprawdzić swoje zadłużenia finansowe, mandaty | jezeli masz DigiD to mandaty sprawdzasz cjib.nl
Finansowe mozesz zadzwonic do U.podatkowego i tam podajac sofi nr mozesz sie zapytac co masz do oplacenia . Patriotpl2020 napisał/a: | Gdzie lub w jaki sposób mógłbym sprawdzić swoją kartotekę w Holandii? Miałem 2 sprawy w sądzie. | u adwokata ktory prowadzil twoja sprawe lub poprosic o kopie wyroku w sadzie gdzie byly sprawy |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
xenon
Super gaduła
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 12:19 pm
|
|
|
Poprosić o VOG ? Czy to mu nic nie da? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 7:18 pm
|
|
|
xenon, VOG nie pokaze ile i jakie kary mu zasadzili . Moze wykazac tylko ze byl lub nie byl karany , pozaty napisza tylko czy na dane zagadnienia/pytania maja te kary wplyw czy nie a o financach tam nic nie bedzie |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
|