Potrzebuję pilnie pomocy |
Autor |
Wiadomość |
firemike
|
Wysłany: Pią Lut 07, 2020 5:23 pm Potrzebuję pilnie pomocy
|
|
|
Witajcie, potrzebuję pomocy bo kolega wysłał mi pieniądze z konta w Holandi mianowicie z rabo banku i już 7 dni roboczych minęło a ja na swoim koncie w Polsce nic nie mam, a muszę oddać te pieniądze. On wysłał mi potwierdzenie przelewu kasy ale myślę, że to nie to i teraz mam do Was prośbę czy ktoś z Was mógłby pokazać tu na forum bądź na pw jak powinno wyglądać potwierdzenie wysłania kasy z rabo banku do Polski, dane poufne możecie zakreślić mi chodzi o to ja to powinno wyglądać. Dziękuję z góry wszystkim
[ Dodano: Sob Lut 08, 2020 2:13 pm ]
Witam, nikt nic nie pomoże w tej sprawie? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2020 3:06 pm
|
|
|
firemike, firemike napisał/a: | z rabo banku i już 7 dni roboczych minęło a ja na swoim koncie w Polsce nic nie mam, |
Pieniadze wyslane z Rabobank NL w dni robocze , sa na koncie odbiorcy w PL nastepnego dnia,
do godz12
wiem, bo zdarza mi sie robic przelewy na polskie konto i to akurat z tego banku .
Powiedz koledze zeby sprawdzil ,czy przelew ''poszedl'' na wlasciwy numer, a potem moze niech ci pokaze numer konta na ktory zostaly pieniadze przelane.
zerknij na ten film pogladowy, bedziesz widziala jak mniej wiecej wyglada strona i potwierdzenie przelania pieniedzy .
https://www.youtube.com/watch?v=D3uI4vq3wyE |
|
|
|
|
firemike
|
Wysłany: Sob Lut 08, 2020 9:51 pm
|
|
|
Dziękuję |