Przesunięty przez: pawel1979 Pią Sty 25, 2008 9:11 pm |
Polacy |
Autor |
Wiadomość |
Ewelina77
Poczatkujacy Ewelina77
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 9:03 pm
|
|
|
Hihi,nieźle ,nieźle....mnie też kiedyś załamała babka na poczcie,chciałam kupić znaczki,mówię do Pl,a ona mówi "poza obręb Europy?" W pierwszym momencie mnie zatkało ale potem Tylu nas jest tutaj ,jak szukają kogoś do ciężkiej pracy to wiedzą gdzie nas znaleźć,ale nic więcej;/Eh..............Pozdrawiam wszystkich obecnych:) |
_________________ Ewelina |
|
|
|
|
MartaAmsterdam
Gaduła
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 03 Paź 2007 Posty: 102 Skąd: Amsterdam
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 12:05 am
|
|
|
Hey ludziska skad z was tyle negatywnej generalizacji???? Czy znacie wszystkich polakow zeby moc powiedziec o POLAKACH jacy sa? Przeciez kazdy jest inny! Oczywiscie sa jakies ramy kulturowe (np. serwowanie ogorkow do wodki, kujawiak, itp.) tylko ze one bardziej mowia o Polsce jako takiej i tradycjach a kazdy z osobna jest inny! Mozecie to wreszcie zauwazyc - miej oczy szeroko otwarte. Pozdrawiam |
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2008 8:38 am
|
|
|
MartaAmsterdam napisał/a: | Hey ludziska skad z was tyle negatywnej generalizacji???? |
A o co tobie chodzi...?
Przeciez powyzsze posty to cytaty z Wikipedii i smieszne gafy Holendrow ...ktorzy na lekcji historii palili ziolo na boisku szkoly?
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez baba jaga Nie Sty 27, 2008 8:38 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 11:22 pm
|
|
|
baba jaga napisał/a: |
A o co tobie chodzi...?
Przeciez powyzsze posty to cytaty z Wikipedii i smieszne gafy Holendrow ...ktorzy na lekcji historii palili ziolo na boisku szkoly?
Pozdrawiam |
Najlepszy tekst na temat Polski/Polaków, który usłyszałem od kumpla ze szkoły (pochodzi z Iranu) był taki;
A czy Wy w Polsce kupujecie normalnie jedzenie czy musicie polować?
Moja odpowiedz była taka:
A czy Wy w Iranie macie drogi czy spacerujecie po piasku? |
|
|
|
|
sylvia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 29, 2008 9:47 am polacy
|
|
|
he he dobre to co za ludzie ale slyszalam ze kiedys nie mnieli tutaj na lekcjach histori nic o polsce tylko o wojnie co polski ma dotyczyc i to wszystko |
|
|
|
|
|