NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukamy znajomych
Autor Wiadomość
Duuvelke 
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 7:36 pm   

nie... jesli ma obywatelstwo holenderskie...

pasQdzia 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Czw Sty 18, 2007 9:32 pm   

Misia taak na onecie..

yokasta
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 18, 2007 10:31 pm   

hej dziubki- odbiegamy od tematu,a kawka stygnie :smile2me:
mysle,ze w przyszlym tygodniu- na weekend mozna by bylo cos zaplanowac :D

Duuvelke 
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 11:05 pm   

nie widze problemu... przyszly weekend... na kawke zawsze znajde czas:-)

Misia
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sty 20, 2007 3:16 pm   

Dziewczyny ja nie dam rade, jestem w PL, ale napiszcie prosze jak bylo. Pozdrowionka

moniq 
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 17, 2007 9:03 pm   

a kto umowi sie ze mna na mala kawke,albo piwko...? :)

montana
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Paź 17, 2007 9:14 pm   Misia

Mowisz ze mieszkasz w Emelord to nie daleko ode mnie jakies 40min drogi bo ja mieszkam w Kampen. Czujesz sie bardzo samotna? Dlugo tu juz jestes? Ja jestem nowa ale mieszkam wystarczajaco dlugo tutaj bo juz 17 lat. Bedziesz chiala ze mna pogadac to kilnij albo zostaw prywatna wiadomosc.

Mantissa 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 4:46 pm   

witam - ja mieszkam w Rotterdamie i wszyscy moi znajomi i przyjaciele pozostali w Polsce....moj nr gg 11386980 strasznie zapraszam z checia poznam tych ktorzy dziela moj los - czyli probuja zyc w Holandii:)ogolnie to ciesze sie ze znalazlam to forum - b. tu przyjemnie:)Pozdrawiam!

montana
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Paź 20, 2007 4:54 pm   Mantissa

Mantissa napisał/a:
witam - ja mieszkam w Rotterdamie i wszyscy moi znajomi i przyjaciele pozostali w Polsce....moj nr gg 11386980 strasznie zapraszam z checia poznam tych ktorzy dziela moj los - czyli probuja zyc w Holandii:)ogolnie to ciesze sie ze znalazlam to forum - b. tu przyjemnie:)Pozdrawiam!

Odpisalam sobie twoj numer gg klikne do ciebie dzis albo jutro :D :D

cudna_lisse
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lis 16, 2007 10:45 pm   

witam wszystkich :)
ja mieszkam w Lisse (okolice Leiden, Haarlem), moze ktos mieszka niedaleko ?? Chetnie poznam nowych znajomych :) Moze jakies Polki bedace w zwiazku z holendrem ?? Moj chlopak jest holendrem, wiec moze milo by bylo spotkac sie we czworke ?? :) Ale oczywiscie wszyscy sa mile widziani :)
Pozdrawiam, Gosia :)

PS: pochodze z warszawy, moze tez ktos sie znajdzie ze stolicy ?? :)

Renata_H
PRZYJACIEL FORUM

Wysłany: Śro Lis 28, 2007 4:19 pm   

Klaudia po Twoim poscie widac ze orientujesz sie w coffee shopach i produktach tam oferowanych (heh prawo mlodosci), ja Ci powiem co mi przyszlo na mysli gdy dokonczylam czytac Twoj post:
nie wiem czy ludzie byliby chetni wziasc na glowe taki problem by dac Wam schronienie na Sylwestra w swoim mieszkaniu... wiadomo, Sylwester i chcecie sie wyszalec skoro tu taki luz ale z tym sie wiaze tez ryzyko a ja bym bala sie ze cos Wam sie stanie gdy wyjdziecie na miasto po kilku skretach...
To takie moje przemyslenie, tylko prosze nie pomysl ze chce Cie obrazic :)

Lepiej od razu poszukaj jakiegos niedrogiego motelu czy hostelu... choc okres swiat to raczej nie jest najlepszym czasem na tanie mieszkanie.

A na takiego Sylwestra to chyba najlepszym miejscem bylby Amsterdam :)
Nie zgubisz sie, po prostu od razu po przyjezdzie kupcie mape Amsterdamu, taka ksiazkowa wersje gdzie jest dokladnie wszystko pokazane...

ewaa.pl 
Rijswijk

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 7:16 pm   Watam wszystkich

Czesc.
Tak sobie pomyslalam,ze napisze i moze znajde tutaj kogos z kim moglabym sie napic kawki i poplotkowac. Chetnie poznam mamy poniewaz sama jestem mama trzy miesiecznej Zuzi i mieszkamy w Rijswijku, moj nr GG 3068853. Pozdrawiam....... :D

kana204
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 09, 2007 11:38 pm   

Witam witam
Ja mieszkam w Den Bosch i też bardzo chętnie spotkałabym się z kimś na kawce np. Ewentualnie jak ktoś ma ochotę porozmawiać na gg to proszę o odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich rodaków

Julia30 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 10, 2007 9:59 am   

Hej Misia....

Mi i mojej malusiej coreczce podoba sie ten pomysl nawjazania kontaktu. Naprawde Super!!! :wink:
Tez jestem takiego przekonania iz Polacy powinni sie jednoczyc, ale niestety czasy jest o trudne, ludzie utracili zaufanie i raczej maja swoje wlasne grono.
Mam na imie Anet mam 30 lat, a oto moja mala coreczka Julia, ma roczek i osiem miesiecy.Mieszkamy w pieknym misteczku Zaandam. Jestem w Nl 15 lat a moja mala Jula od urodzenia. Pracuje jako pielegniarka, w Amsterdamie a Julusia chodzi do zlobka. Z tego wzgledu gdyz mamy tylko siebie to po za praca spedzamy ze soba bardzo duzo czasu. Lubimy dlugie spacery, basen, dobra ksiazke, smaczne posilki, rowerek i jestesmy zajefajnymi romantyczkami.....
Bardzo chcemy was poznac....!!!

Odpowiedz do tematu