Weekend majowy - Keukenhof |
Autor |
Wiadomość |
jczopole
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 1:00 pm Weekend majowy - Keukenhof
|
|
|
Moja żona maży o zwiedzeniu wystawy kwiatowej w Kaukenhof.
Proszę pomóżcie mi znaleźć jakiś nocleg w pobliżu tego miejsca.
Zależy mi na minimalizacji kosztów tej wyprawy - nie dysponujemy duzym budżetem, mamy samochów, więc dojazd nie będzie problemem.
Proszę o jakieś sugestie i porady.
W planach mamy weekend majowy.
Jacek |
|
|
|
|
roxa
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 3:05 pm
|
|
|
czesc jacek. proponuje ci najprostsze rozwiazanie! po prostu wpisz haslo: keukenhof nl hotel w wyszukiwarce google.nl i na pewno pojawi ci sie bardzo duzo stronek z informacjami ktorych potrzebujesz, ale jak na moje oko mysle, ze miejsca w jakims hotelu za mniej niz 35-40euro/doba to raczej nie znajdziesz. mozesz jeszcze sprobowac znalezc cos np. kwatery prywatne, na marktplaats.nl chociaż nie dam za to glowy, ze jakies konkretne ogloszenia tam beda. powodzenia,pa! |
|
|
|
|
baba jaga
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 03 Gru 2007 Posty: 466 Skąd: Z klanu Nosferatu
|
|
|
|
|
AnnaW
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 22 Paź 2006 Posty: 551 Skąd: Delft
|
|
|
|
|
meg
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 02 Lut 2007 Posty: 95 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 10:21 pm
|
|
|
nie jedzcie w maju do keukenhof!
ja bylam tam kilka razy, najlepszy jest mimo wszystko kwiecien. W zeszlym roku w maju (tez w majowy weekend) wiekszosc tulipanow juz przekwitla, poniewaz byla ladna wiosna i wszystko dojrzalo szybko.
nie polecam tez weekendu! jest tam tyle ludzi, ze ciasniej niz na dworcu w godzinach szczytu. katastrofa.
wybierzcie sie w ktorys dzien tygodnia. Nie ma nic bardziej romantycznego niz przepychanie sie w tlumie wsrod przekwitlych tulipanow |
|
|
|
|
|