South Park nowe odcinki serii 12 |
Autor |
Wiadomość |
papir
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2008 9:23 pm South Park nowe odcinki serii 12
|
|
|
Proponuje temat kreskówki South Park , mile widziana również sensowna krytyka .
od 3 tygodni trwa emisja 12 serii
proponuje zobaczyć sobie najnowszy 3 odcinek pod tytułem Major Boobage bezposredni link do odcinka
http://pdfbrander.com/sp/...203.dsr-0tv.avi
jesli ktos potrzebuje napisy po Polsku ?
oto link
http://napisy.info/Szukaj...h+Park+12x03&k=
milego ogladania ... |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk

|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 4:54 pm
|
|
|
Niestety z serii na serie South Park staje sie coraz slabszy.
Kiedys bylo o wiele wiecej odnosnikow do polityki i absurdow polit poprawnosci, a i humor byl bardziej dosadny.
Teraz jak widac sa to "osobiste jazdy" Trey'a i Matta, chociaz w serii 11 pare razy sie usmialem. No i wreszcie zobaczylem jak wyglada ManBearPig
Do Twoich linkow warto podac tez odnosnik do oficjalnej strony SP, gdzie za darmo mozna obejrzec wszystkie odcinki: http://www.southparkstudios.com/
(Ciekawe, czy ktos wyskoczy z porownaniem SP do badziewiastego i tandetnego serialu Wlatcy Moch, ktory poziomem zartow przypomina Smiechu Warte i Familiade - jednym slowem dno). |
Ostatnio zmieniony przez Pan Diabel Sob Mar 29, 2008 4:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Tommy
Nieśmiały użytkownik

|
Wysłany: Nie Mar 30, 2008 1:32 pm
|
|
|
He ja jestem fanem south parku, zgodze sie z przedmowca ze SP zmienia sie z serii na serie, co wedlg mnie nie znaczy ze jest mniej smieszny. Czasami odcinki moga wydawac sie malo smieszne, bo poruszana jest tematyka ktora jest obca dla ludzi mieszkajacych poza stanami.
Generalnie southpark jest extra i jak narazie Comedy Central ma zakontraktowane 2 czy 3 nowe sezony.
A jesli juz jestesmy przy tematyce tego typu bajek, to polecam rowniez FAMILY GUY
Musze przyznac zez ten serial potrafi miec rozbawic do granic do ktorych SP nie daje rady :]
Ale tam czesto sa takie jazdy ze trza miec specyficzny rodzaj humoru zeby wylapac niektore rzeczy i wogole uwazac je za smieszne :]
Z pozostalych polecam jeszcze
Venture Brothers |
|
|
|
|
moldovan
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:41 pm
|
|
|
Na początek mój osobisty ranking:
1. The Simpsons
2. Southpark
3. Famili Guy(kopia)
4. American Dad(kopia kopi)
Co do 12 serii, czekałem na nią z niecierpliwością i na razie się nie zawiodłem. Pierwszy odcinek ok, drugi powalił mnie, trzeci zupełny odjazd.
A moja ulubiona strona do ogladania sp to oczywiście : www.soutparkzone.com,
polecam tez http://southpark.top-25.com |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk

|
Wysłany: Śro Kwi 02, 2008 11:00 am
|
|
|
moldovan napisał/a: |
3. Famili Guy(kopia)
|
Jeden z odcinkow SP "Cartoon Wars" w calosci poswiecony jest temu jak zenujaco niesmiesznym serialem jest Family Guy. Zacytuje tutaj Erica Cartmana:
Cytat: | Don't you ever, EVER compare me to Family Guy, you hear me Kyle? Compare me to Family Guy again and so help me, I will kill you where you stand! Do you have any idea what it's like? Everywhere I go: "Hey Cartman you must like Family Guy, right?" "Hey, your sense of humor reminds me of Family Guy, Cartman!" I am nothing like Family Guy! When I make jokes they are inherent to a story! Deep situational and emotional jokes based on what is relevant and has a point, not just one random interchangeable joke after another! |
Probowalem kiedys obejrzec jeden odcinek i moj zirytowany kot sprzedal mi liscia za ogladanie tej popeliny. |
Ostatnio zmieniony przez Pan Diabel Śro Kwi 02, 2008 11:01 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sivom
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 17 Lut 2008 Posty: 73 Skąd: Emmen
|
Wysłany: Śro Kwi 02, 2008 4:43 pm
|
|
|
Dla mnie wszytkie kartunki wymiekaja przy SP.
Co do wladcy moch - hmmm, nie dociera do mnie ta baja. Jakos ,,dziwnie" zrobiona i bez sera! |
|
|
|
|
lusia0101
Gaduła nad gadułami :-) UWAGA! Dyslektyk!

Pomogła: 6 razy Wiek: 42 Dołączyła: 17 Lut 2009 Posty: 500 Skąd: Drenthe
|
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 10:25 am
|
|
|
odswiezam bo własnie ogladałam.
95% (mysle) przypadło mi do gustu. Uwielbiam Erica, mam chyba podobne poczucie humoru (no oczywiście nie wszystko można wykonac w świecie realnym Bardzo ,,pouczającym" odcinkiem byl jak dzieciaki szukali łechtaczki
FG tez jest fajny inny jak SP ale naprawde można sie pośmiac, AD to suchar podobnie jak te polskie WM. Bezsensowna bajka dla mnie. |
_________________ Pomagam w miare mozliwosci |
|
|
|
|
|