Obsługa przez internet -Rabobank-rewelacja |
Autor |
Wiadomość |
ohmin
Gaduła
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 12:54 pm
|
|
|
Raczej zmienię bank. Byłem Dwa razy, i tak jak napisałem Kierowniczka mówiła ze nie ma takiej opcji. |
|
|
|
|
Sanne
Gaduła
Wiek: 44 Dołączyła: 23 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: groningen
|
|
|
|
|
ohmin
Gaduła
Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 2:02 pm
|
|
|
spoko, spoko, ale ja Holenderskiego nie znam |
|
|
|
|
Beny83
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 10:20 pm
|
|
|
a czy jest taka opcja przez internet w Rabo Bank by złozyć wniosek debet w koncie, czy coś takiego? |
|
|
|
|
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 10:27 pm
|
|
|
No to i ja zapytam czy jest taka opcja przez internet zeby wstrzymac pobieranie kasy przez rozne instytucje a otrzymywac acceptiro?? Jesli tak to jak to zrobic |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:33 pm
|
|
|
Beny83 napisał/a: | a czy jest taka opcja przez internet w Rabo Bank by złozyć wniosek debet w koncie, czy coś takiego? | masz debet na koncie ? moze napisz wyraznie o co chodzi, bo trudno zrozumiec,czego chcesz sie dowiedziec.... |
|
|
|
|
Beny83
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:48 pm
|
|
|
nie mam debetu a chciałbym mieć muszę iść do banku czy załatwię, to przez neta |
|
|
|
|
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 10:42 am
|
|
|
Juz ci pisze jak to jest moj znajomy poszedl do rabo i tez chcial zrobic sobie debet jednak w banku mu powiedzieli ze jak im pokaze 3 jaaropgraf to mu to zrobia inaczej sie nie da .Pozdrawiam |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
lanya
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Wiek: 42 Dołączyła: 21 Lut 2008 Posty: 48 Skąd: Groningen
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 2:53 pm
|
|
|
wszystko zalezy od tego w ktorym oddziale Rabo bedziesz to zalatwiac. Ja zakladalam konto w Amsterdamie (Gustav Mahlerplein) i nie wymagali ode mnie zadnych potwierdzen, znajomi zakladali w Leidschendam i tez bez problemu dostali debet. Kwestia tego na jakiego urzednika trafisz |
_________________ Nie uderzenie mlota, lecz taniec wody czyni zwir tak pieknie okraglym |
|
|
|
|
marko123
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 5:44 pm
|
|
|
jak przeslac pieniadze z rabo do polski? |
|
|
|
|
wiolka2
Gaduła
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 12:46 pm
|
|
|
Maz ma konto w Rabobanku i zastanawiam sie czy moze zlozyc wniosek o debet. Oddzial banku miesci sie w oss a maz pracuje na kontrakcie. Jak do tej pory nie mial problemow z przelaniem pieniedzy przez internet i zawsze jest pani ktora sluzy pomoca. do tej pory nie zastanawialismy sie nad debetem ale zainteresowal mnie ten temat bo roznie w zyciu bywa |
_________________ wiolka |
|
|
|
|
elzunia
Gaduła
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 1:01 pm
|
|
|
Rabobank Rabonankowi nie "rowny" Wszystko zalezy na kogo trafisz i czy wogole beda chcieli z Toba na ten temat rozmawiac. Maz ma w Rabo 4 lata konto, co tydz. ponad 600 euro przelewy i na 3 rok od prowadzenia firmy zlozyl wniosek o pozyczke-20 tys. euro/ Pani niby kulturalnie,ale Go wysmiala, powiedziala,ze szans nie ma bo male dochody (54 tys.rocznie). Skontaktowal sie z dyr.banku i poprosil o spotkanie w sprawie firmowej pozyczki. Pozyczke dostal od "reki" a ta pani juz Jego nie "obsluguje" maz ma juz innego "adwisura"na wlasna prosbe.
Nawet na minimalny debet musisz sie umowic ze swoim "adwisurem"-mozesz to zrobic przez internet. Zadzwonia wtedy do Ciebie i wysla list potwierdzajacy spotkanie i jakie dokumenty musisz miec ze soba! |
|
|
|
|
wiolka2
Gaduła
|
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 5:06 pm
|
|
|
wiem ze to zalezy od urzednika poniewaz raz kiedy nie bylo pani ktora przewaznie pomaga mezowi trafil na kogos kto jakby urwal sie z kosmosu albo jakby trafil do innego banku. Poprosil grzecznie o rozmowe z dyrektorem i momentalnie pani zrobila sie slodka jak miod zwlaszcza ze maz jest spokojny ale jak sie zdenerwuje to mowi spokojnie ale dobitnie. Poskutkowalo. |
_________________ wiolka |
|
|
|
|
|