Zamknięty przez: Gochna H Wto Kwi 15, 2008 9:54 pm |
I Komunia |
Autor |
Wiadomość |
edytka668
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 5:43 am
|
|
|
A ja bym kupila zwierzatko. Kazdy bez roznicy na wiek chcialby miec swojego wiernego przyjaciela. |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Lis 2007 Posty: 128 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 7:13 am
|
|
|
Duuvelke napisał/a: | bizuteria??? np. bronzoletka z jej inicjalami?? |
Podoba mi się, tylko z grawerką tak jak podpowiedziała Gochna "Od taty":) i łańcuszek z serduszkiem <-----również Gochna |
|
|
|
|
amorelola
Poczatkujacy
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 17 Sty 2008 Posty: 40 Skąd: apeldoorn
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 2:31 pm
|
|
|
a czy wie ktos jak jest "bierzmowanie" po holendersku i czy jest mozliwosc przyjecia go tutaj w Holandii?? |
|
|
|
|
ajax4ever
PRZYJACIEL FORUM
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 3:09 pm
|
|
|
W Holandii nie ma bierzmowania, ale jest możliwość przyjęcia go w polskich kościołach w Holandii. |
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:00 pm
|
|
|
Lancuszek z serduszkiem to raczej na walentynki sie daje a nie na I komunie.Ja jestem za opcja wygrawerowania od taty,na bransoletce,bo lancuszek pewnie dostanie od chrzestnych.Aparat fotograficzny lepszej klasy to dobry pomysl. |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:08 pm
|
|
|
Gorzej jak panna nie chce byc fotografem. Ja zostalem pianista a chcialem byc pankrokowcem. Ilez to przeplakanych urodzin, kiedy zamiast naszywki Exploited dostawalem nuty. Przeklenstwo!
Popieram pomysl bransoletki, a autora tematu prosze o zmiane bannera "reklamowego" bo pekne ze smiechu. |
|
|
|
|
RobKAM
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:10 pm
|
|
|
Nie trzeba byc fotografem,zeby fotografowac. |
|
|
|
|
Pan Diabel
Poczatkujacy Fashe Romantyk

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:13 pm
|
|
|
Ale aparat fotograficzny to taka sama zabawka jak iPod czy PSP. Tez sie moze znudzic po sekundzie. |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 4:18 pm
|
|
|
Pan Diabel napisał/a: | Gorzej jak panna nie chce byc fotografem. Ja zostalem pianista a chcialem byc pankrokowcem. Ilez to przeplakanych urodzin, kiedy zamiast naszywki Exploited dostawalem nuty. Przeklenstwo!
Popieram pomysl bransoletki, a autora tematu prosze o zmiane bannera "reklamowego" bo pekne ze smiechu. |
Jeśli Ci chodzi o baner pod moimi postami, to go pozostawię ze względu na Ciebie, uwielbiam jak ktoś pęka, zwłaszcza ze śmiechu...
[ Dodano: Wto Kwi 15, 2008 4:21 pm ]
Pan Diabel napisał/a: | Ale aparat fotograficzny to taka sama zabawka jak iPod czy PSP. Tez sie moze znudzic po sekundzie. |
Myślę że aparat jest ciekawszym pomysłem od PlayStation
...diebełku masz dzieci? |
Ostatnio zmieniony przez ohmin Wto Kwi 15, 2008 4:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 6:26 pm
|
|
|
Cytat: | Lancuszek z serduszkiem to raczej na walentynki sie daje a nie na I komunie. | to jest twoj poglad, co wcale nie oznacza, ze nie mozna takiego prezentu zrobic komus bliskiemu ,wtedy kiedy uznamy to za stosowne.... a nie czekac az do walentynek bo tylko wtedy....wypada. |
|
|
|
|
marta81
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 12 Lut 2007 Posty: 67 Skąd: Delft
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 6:27 pm
|
|
|
Nie jestem znawca tematu- bylam na komunii tylko raz( poza swoja wlasna) i nawet nie pmaietam, co kupilam na prezent. Wspomniales, ze chcialbys zakupic cos specjalnego, "nie na jeden sezon". Z perspektywy czasu i moich licznych przeprowadzek moge zauwazyc, ze jedynie bizuteria i ksiazki( wlasnie te najbardziej wartosciowe i cos znaczace) sa ze mna wszedzie. Oczywiscie, ja mam lat 27, Twoja corka 7:), ale wydaje mi sie, ze i gry, i aparat to nie za dobry pomysl.
Z drugiej strony pamietam dzien po komunii w mojej klasie, gdzie wychowawczyni wypytywala nas szczegolowo, co otrzymalismy. Zalosne, ale tak to wlasnie wygladalo. Mam nadzieje, ze tak sie nie stanie w przypadku Twojej corki.
Powodzenia i trafnego wyboru! |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 7:24 pm
|
|
|
na komunie dostalam od wujka z australii polaroida, a bylo to lat temu hoho...(nie zostalam fotografem) dalej robie nim zdjecia, bardzo nostalgicznie przypominaja mi dziecinstwo...
malgosia |
|
|
|
|
RobKAM
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 7:27 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | to jest twoj poglad, co wcale nie oznacza, ze nie mozna takiego prezentu zrobic komus bliskiemu ,wtedy kiedy uznamy to za stosowne.... a nie czekac az do walentynek bo tylko wtedy....wypada. |
Alez oczywiscie,ze to moje zdanie Gochna.Padlo pytanie wiec wypowiadam moje zdanie i tylko moje.Pozdrawiam Cie goraco. |
|
|
|
|
ohmin
Gaduła

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 9:17 pm
|
|
|
Do szanownej Administracji
Bardzo proszę o usunięcie tego tematu lub jego zamknięcie
Pozdrawiam Krzyś |
|
|
|
|
Duuvelke
Mega gaduła

Pomogła: 57 razy Dołączyła: 25 Paź 2006 Posty: 3713 Skąd: 's-Gravenhage
|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 10:49 pm
|
|
|
amorelola napisał/a: | a czy wie ktos jak jest "bierzmowanie" po holendersku i czy jest mozliwosc przyjecia go tutaj w Holandii?? |
vormsel - bierzmowanie... i oczywiscie, ze mozesz przyjac bierzmowanie w nl... |
|
|
|
|
|