czy ktoś ma może kontakt ze squattersami z Rotterdamu?????? |
Autor |
Wiadomość |
mala86
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Lip 09, 2008 7:17 pm czy ktoś ma może kontakt ze squattersami z Rotterdamu??????
|
|
|
Siema, z tej strony Mala mieszkam obecnie na Zuidplain/Rotterdam i mam pytanko czy ktoś ma kontak ze squattersami/krakersami? Jestem na trzecim roku pedagogiki i piszę pracę na temat alternatywnych sposobów życia....chciałabym przeprowadzi kilka wywiadów z osobami mieszkającymi w squatach....może ktoś może mi pomóc...SERDECZNE DZIĘKI.
mój e-mail adress to [email protected] |
|
|
|
|
szeda
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Pią Lip 11, 2008 10:12 am
|
|
|
ja mam taki kontakt, ale po przeslaniu twego maila otrzymalam taka odpowiedz:
"środowisko squoterskie jest bardzo
specyficzne i żądzi się swoimi prawami. Lepiej niech to zostanie w tym
kręgu. (...) nie jestem zainteresowana"
poza tym niewiele squotow ma internet wiec odzew widzisz jaki jest |
|
|
|
|
mala86
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 8:37 am sprostowanie co do squattersów.
|
|
|
W poprzednim moim poscie pisalam, że chciałabym przeprowadzi wywiady ze squattersami sorrki jeśli urazilam tą prośbą osoby mieszkające w squatch lub ich przyjaciół- mam na myśli to,że wtrącam się w życie innych,naruszam prywatnoś itd....ale ja na prawdę nie jestem jakąś blond pinki w tipsach a chciałam napisa taką pracę bo dużo Polaków w ogóle nie wie co oznacza sformółowanie squat ja zresztą też bym nie wiedziała gdyby nie mój chłopak...na chwilę obecną niestety ex.Jeszcze raz sorrki jeśli tamten e-mail brzmiał kretyńsko. Milegio weekendu wszystkim. |
|
|
|
|
szeda
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Sob Lip 12, 2008 6:25 pm
|
|
|
nic sie nie stalo, nic a nic mnie nie urazilas, no bo czym; znam sporo squotersow z R'damu i mowilam o Twoim poscie, ale nikt nie jest zainteresowany udzielaniem wywiadu - niestety |
|
|
|
|
|