LOVE PARADE 2008 |
Autor |
Wiadomość |
sushi
Poczatkujacy

|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 11:58 pm LOVE PARADE 2008
|
|
|
Miejsce: Dortmund, B1 Highway at the Westfalenhalle Dortmund
Data: 19 lipca 2008 (sobota)
Start: 14:00
Koniec: ???
Pięć kontynentów, piętnaście krajów, czterdzieści platform !!! – nie bez powodu Loveparade jest nazywana największą imprezą clubbową na świecie. Na tegorocznej edycji (podobnie jak na poprzednich) swe muzyczne oblicze zaprezentuje CAŁY ŚWIAT !!!
Zobaczymy platformy z tak odległych krajów jak Korea, Turcja, Brazylia czy chociażby położona na drugiej stronie naszego globu Australia.
Nie zabraknie również przedstawicieli z Litwy, Estonii, Wielkiej Brytanii, Austrii, Belgii, Holandii a nawet Argentyny. Taka rozpiętość geograficzna może być jedynie gwarancją różnorodności gatunków, a to oznacza, że każdy znajdzie coś dla siebie.
LINE-UP
Anja Schneider Niemcy
Armin van Buuren Holandia
Audion Live
Carl Craig Stany Zjednoczone
David Guetta Francja
Digitalism Niemcy
Hell Niemcy
Dubfire Stany Zjednoczone
Felix Kroecher Niemcy
Italoboyz
MANDY
Martini Bros & The Strings of Love Orchestra
Paul van Dyk Niemcy
Richie Hawtin Kanada
Underworld Wielka Brytania
Westbam Niemcy
Więcej info na :http://www.loveparade.de/
Ktoś się wybiera ?? |
Ostatnio zmieniony przez sushi Pon Lip 14, 2008 12:00 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 1:43 pm
|
|
|
ja niestety się nie wybieram,za daleko.:(Jednak polecam tą imprezę,chociaż byłam tylko raz w 1999 roku w Berlinie.Kiedys tylko tam odbywala sie Love Parade.A ja wowczas mialam to "szczescie",ze byla rekordowa ilosc osob-1,5 mln!To dopiero byla impreza.:)Zycze udanej zabawy wszystkim uczestnikom na tegorocznej paradzie.:) |
|
|
|
|
sushi
Poczatkujacy

|
Wysłany: Pon Lip 14, 2008 3:19 pm
|
|
|
EwazHolandii napisał/a: |
rekordowa ilosc osob-1,5 mln! |
Jeśli chodzi o frekwencyjny rekord podczas Berlińskiej parady to miał on miejsce w roku 2000
wówczas bawiło się tam jak podają różne źródła od 1,5mln do 2mln ludzi , co nie zmienia faktu że impreza godna polecenia . |
|
|
|
|
|
|