NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
jaki polski pub jest najlepszy w holandi
Autor Wiadomość
ataga 
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 12 razy
Wysłany: Czw Lut 15, 2007 11:54 am   

tak to w Venlo widzialam, ale nie wiem nic o godzinach i dniach otwarcia, pisze tylko cos na temat imprezy karnawalowej.... Venlo... 80 km odemnie... ale kiedys sie wybiore

mieszkam blisko granicy niemieckiej, jest w Aachen taka knajpa "polonia" ale nie lubie zabardzo zniemczonych Polakow, dlatego szukam czegos na terenie Holandii...

Dubus 
Nieśmiały użytkownik
szyderca

Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 4:50 pm   

w Steenbergen jest polski pub, "Flashback" z polską obsługą, w weekendy polska dyskoteka, jednak ta ostatnia nieszczególnie przypadła mi do gustu - ale może stary już się robię ;)

policzanin 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 8:14 pm   CAFE DISCO POLSKI PUB DYSKOTEKA W OSS ZAPRASZAMY SERDECZNIE

Cafe Disco , nowo otwarty polski pub i dyskoteka w Oss, zapraszamy serdecznie !!!
Disco - Sobota od godziny 21.00 do 3.00

Polska muzyka;
Polska obsługa;
Polskie piwo i wódka:
darmowy wstęp.

Adres :

ul. BERGHEMSEWEG 33 , OSS ( obok małego kościoła )

mandarynka00 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 5:32 pm   

Dyskoteki "Maska" w Helmond nie polecam,zwykłe mordobicie i 15-16 latki czekające przy barze,nie będę sugerowała na co...Jednak może wy dacie znać gdzie znajdziemy konkretny lokal bez meneli w okolicach Helmond?(Przepraszam za słownictwo,ale niestety taka jest prawda jeśli chodzi o "lokal" Maska.Brrr :072:

przemo-b1 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lip 19, 2008 9:14 pm   Horst WIELKA LIPA...jedźcie zobaczcie ale naprawde nie ma co

Horst "shuffle" lub cos takiego Nie LICZCIE TAM NA FAJNĄ DYSKOTEKĘ !!!! ...mieszkałem tami odwiedzałem ten pab kilka razy a to co tam jest to: starsi przeważnie mężczyźni "zachlani" , mało dziewczyn choć nie pisze,że nie ma bo są ale mało a część z chłopakami , muzyka do bani ...nie wiem skąd oni wzieli tego dj ale nadaje się NA ZBIERANIE PUSZEK, systematyczne mordobicia jak to polacy napici , naćpani itd. wielkie cwaniaki buraki NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proponuje holenderską dyskotekę w 99% jest kulturalnie i zajebista muzyczka, są i polacy potrafiący się odpowiedni się zabawić ! ..nawet po wypiciu czy spożyciu wspomagaczy. jest naprawde lepiej niż w tym wiejskim pubie. Osobiście uważam,żę powinni go zamknąć bo robi tylko obciach Polskiemu Narodowi :)
pozdro @

jawitta 
Gaduła
jawitta

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sob Lip 26, 2008 1:06 am   

Ja polecam w Haarlemie "Polski Bar"
Można zawsze zjeść coś smacznego lub posiedzieć przy :030: piwku i porozmawiać .
Pierogi mają rewelacyjne i inne nasze smakołyki . Znajomy holender zawsze wybiera żeberka w piwie i marchewke z jabłkiem .
Bar znajduje się na ulicy Brouwersvaart 146 / blisko centrum nad spokojnym kanałem .
czynny: poniedziałek-czwartek18.00-24.00, piątek18.00-02.00,
sobota15.00-02.00, niedziela14.00-24.00.

pozdrawiam wszystkich z okolic Haarlemu

Odpowiedz do tematu