Konto mi nie działa ABN-AMRO. |
Autor |
Wiadomość |
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Sie 12, 2008 2:19 pm
|
|
|
MiniSmurfin napisał/a: | Znalazlam tez stronke Abn Amro w Polsce, moze sprobuj tam Zobacz tutaj |
ABN w Polsce obsluguje tylko firmy. |
|
|
|
|
Aniorek
Nieśmiały użytkownik Aniorek
Wiek: 38 Dołączyła: 03 Lip 2008 Posty: 53 Skąd: Nord Holland :)
|
Wysłany: Śro Sie 13, 2008 5:07 pm
|
|
|
MiniSmurfin Dziekuje!! Bank Amb Amro w Pl mi nie pomoze, niestety Zastanawiam sie jeszcze nad mozliwością kolejknej rozmowy z holenderskim bankiem, aby aktywowało mi konta, ale boje sie ze nie przyniesie to rezultaty, poniewaz ta kobieta nie wiedziała czy ona moze mi aktywowac czy nie moze.. Ah
[ Dodano: Sro Sie 13, 2008 9:49 pm ]
Mam pytanko... czy ktoś może być taki CUDOWNY I KOCHANY i zadzwoni na bezłatna linie ( In the Netherlands, call 0900 - 00 24 for more information. Choose option ‘4’ for an English-language menu. )do abn- ambro i zapyta czy jezeli : ma sie debet ( -54 euro) na koncie i przez 6 miesiecy nie uzywało sie karty to dlaczego konto jest nie aktywne i jak je mozna aktywowac? Proszeeee, to bardzo pilne, ponieważ ma mi wpłynąc zwrot który jest potrzebny na wyjazd zdrowotny |
_________________ JEDYNE GRANICE DLA TWOJEGO UMYSŁU TO TE, KTÓRE SAM STWORZYŁEŚ. |
|
|
|
|
dex
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
Aniorek
|
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 8:27 pm
|
|
|
dex, Dziękuje, własnie szukałam meila do nich,a le dzisiaj zadzwoniłam po raz kolejny i tym razem pani znała angielski w sopniu ze mogłysmy sie "dogadac". Niestety konto mi zablokowali i juz koniec. Dopiero jak bede w Nl to mi odblokują lub zaoferuja nowe konto. Dziękuje wszytskim za pomoc i rady. Pozdrawiam cieplutko. Ania |
_________________ JEDYNE GRANICE DLA TWOJEGO UMYSŁU TO TE, KTÓRE SAM STWORZYŁEŚ. |
|
|
|
|
Pimpek
Poczatkujacy Obywatel Świata
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 2:43 pm
|
|
|
Kiedy ostatni raz miałaś wpływy na to konto? |
|
|
|
|
Aniorek
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 4:43 pm
|
|
|
Pimpek, Hmm.. Jakoś w styczniu 2008 roku. Później korzystałam z konta jakoś jeszcze w lutym (wybierałam w Pl pieniążki|). Niestety konta nie da sie odzyskac.. jest nie aktywne |
|
|
|
|
dex
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 6:35 pm
|
|
|
A co z minusem ? Może to dobrze Jeśli ci mają przelać jakies pieniadze podaj konto Polskie, dodaj tylko przedrostek IBAN i powinno dojść. Koszty przelewu można przeciez ustawić na odbiorce, więc w sumie co im to "wisi" jak na twoj koszt pojdzie.. |
Ostatnio zmieniony przez dex Wto Sie 19, 2008 7:54 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|