Samotnosc W Holandii |
Autor |
Wiadomość |
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 11:12 pm
|
|
|
Co, nie???!!!
Jesli odpowiada Ci Rotterdam to z tego co sie orientuje to ktos chce, chyba mathilda zorganizowac spolecznac Polska w Rotterdamie, wiec mozesz sie wybrac na to spotkanie, wcale nie musisz gdzie indziej! |
|
|
|
|
aga910
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 141 Skąd: Zwolle
|
Wysłany: Pią Sie 22, 2008 1:49 pm
|
|
|
Ewa widze ze nic nie wyszlo ze spotkania, ja mam Twoj nr telefonu i jak tylko poczuje sie lepiej (bo wczesna ciaza moze zabic heheh) to odezwe sie i spotkamy na jakas Ty kawe ja soczek Pozdrawiam |
|
|
|
|
Ewa P
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 546 Skąd: NL
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 9:42 pm
|
|
|
Super!!
Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Czekam z nieceirpliwoscia i do zobaczenia.
Duzo zdrowka |
|
|
|
|
sylvia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sie 25, 2008 12:48 pm
|
|
|
sluchajcie dziewczyny to jest tak jesli to przeanalizuje w polsce jest duzo rodakow wiec przyjaciol znalezsc nie jest trudno i do tego kazdy ma jakam rodzine a na obczyznie pomimo tego ze tez sam nasi rodzcy niestety trzeba bardzo gleboko jak to sie mowi szukac zeby znalezsc osobe ktora ma podobne zainteresowania albo cos w tym stylu ja tu mnieszkam w enschede 18 lat i mam roznych znajomych ale wiekszosc z nich lubi badz uwaza za wazne inne zeczy niz ja moge porozmawiac po polsku ale musze uwazac co ... jezeli mam jakies problem to juz sam moi znajomi zajeci czyms innym nie szukam sterotypu psychologa tylko dobrego przyjaciela pozdrawiam serdecznie sylwia |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Wto Sie 26, 2008 8:49 am :)
|
|
|
Ahoj. moze wybiera sie ktos w sobote do Stolicy, Jesli Tak to dajcie znać, Ja wybieram sie , ale nie mam z kim. Pozdrawiam.Ps. we dwojke czy małą paczka zawsze razniej jest.:) |
|
|
|
|
jacek76
Gaduła
|
Wysłany: Śro Wrz 03, 2008 9:46 pm
|
|
|
wracajac do tematy wczesniejszego ewentualnego"zlotu"moze tu sie uda http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=16964
[ Dodano: Nie Wrz 07, 2008 8:52 pm ]
termin zlotu przewidziany na 27.09 mam nadzieje ze sie jakos pozbieramy... |
_________________ "Jedną nogą w Europie, drugą głęboko w gównie" |
|
|
|
|
|