NIE POLECANY SRODEK TRANSPORTU |
Autor |
Wiadomość |
techno_rock
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 5 razy Wiek: 45 Dołączył: 26 Cze 2008 Posty: 86 Skąd: rotterdam
|
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 10:07 pm NIE POLECANY SRODEK TRANSPORTU
|
|
|
otoz mialem okazje ostatnio jechac do polski autobusem rejsowym orbisu z rotterdamu do warszawy otoz podroz tym srodkiem lokomocji to byla moja ostateczosc kupilem bilecik za cale 69 euro autobus w rotterdamie mial spuzninie okolopol godziny jak juz dojechal to wszyscy powsiadali dali bilety no i w drogie okolo 20 wyjechalismy z rotterdamu po drodze jeszcze zabralismy ludzi z utrechtu amsterdamu i hengelo w sumie nie duza odleglosc ale zanim wyjechalismy z holandi bylo po polnocy po godzinie 7 rano bylismy w slubicach w polsce i tam sie dowiedzielismy ze mamy czekac na autobus ktory jedzie z anglii i bedziemy sie przesiadac do niego przyjechal po 3 godzinach wiec o 10 wyjechalismy zanim dojechalem do warszawy to jeszcze gdaies sie zatrzymalismy w warszawie bylem okolo godziny 18 a wg planu i informacji uzyskanej przed zakupem biletu zostalem poinformowany ze autobus bedzie o 14 w autobusach brak miejsca na nogi bla ludzi wysokich fotele nie wygodne jak na tak dluga podroz jak dojechalem juz na miejsce to kark mnie bolal w ramach rozrywki jest puszczany film jakis stary albo zywcem zgrany z tv no i jeszcze mozna kawe lub herbatkie sobie kupic za cale 3 zl lub rownowartosc w euro kawa smakuje jakby byla pazona z piachu a nie kawy wiec niepolecam
jak masz okazje jechac samochodem z kims lepjej wybiez ten srodekk transportu ogloszen na niedzieli mnostwo |
|
|
|
|
alicja2911
PRZYJACIEL FORUM

Pomogła: 29 razy Dołączyła: 11 Gru 2006 Posty: 390
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2008 7:55 am
|
|
|
Niestety tak jest od paru lat.To nie nowowosc .Ale tyle godzin to mordega jechac i jeszcze przesiadka i oczekiwanie na autobus ,ktory i tak przewaznie jest spozniony...
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Reed
Gaduła Szuflandia

Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 188 Skąd: Miasto Krasnali
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2008 8:16 am
|
|
|
Przesiadki to nie nowosc. Moja mama zazwyczaj do nas przyjezdza GLOBUSEM i tez maja przesiadki ale nigdy nie czekala tak dlugo. Raz sie nawet zdarzylo ze to byla w AMS 2h przed czasem. Wiem ze kiedys jechala AGAT'em i tez narzekala na mala odleglosc miedzy fotelami. Tak wiec GLOBUS +, AGAT -.
pozdrawiam
Re2D |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Śro Paź 08, 2008 9:14 am
|
|
|
ja rowniez nie polecam orbisu, raz jak jechalam byla przesiadka i czekalismy 5 godzin na autobus z anglii, porazka totalna!!za to polecam euroliness, komfort jazdy i obsluga mila |
|
|
|
|
koroner
Nieśmiały użytkownik koroner

Pomógł: 3 razy Wiek: 57 Dołączył: 15 Lut 2008 Posty: 82 Skąd: DEN HAAG
|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 12:13 am
|
|
|
Kiedys jezdzilem Sindbadem;;zadnych przesiadek,mila obsługa,punktualnosc!autobusy nowe i wygodne.pzdr |
_________________ koroner z Valkenboslan. |
|
|
|
|
inspektorbrzoza
Nieśmiały użytkownik

Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 61 Skąd: Katowice/ Lelystad
|
Wysłany: Sob Paź 11, 2008 9:06 pm
|
|
|
Tez polecam Eurolines i Sindbada. Moze zwyczajnie mialem wiecej szczescia, ale jak dotad za kazdym razem dojezdzalem do A'damu przed czasem.
Na przesiadki jestesmy chyba juz dozywotnio skazani- wiadomo, ze przewoznik chce zlapac jak najwiecej ludzi po drodze. Ale jesli trzeba przy tym czekac na jakis autobus, ktory gdzies tam jedzie, jest to jednoznaczny symptom fatalnej organizacji w firmie. |
_________________ IT IS BETTER TO FIGHT FOR SOMETHING THAN LIVE FOR NOTHING |
|
|
|
|
|