fortis bank |
Autor |
Wiadomość |
markoski74
Poczatkujacy
Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 12 Skąd: KĘDZIERZYN-KOŻLE DEN HAAG
|
Wysłany: Sob Paź 18, 2008 11:20 pm fortis bank
|
|
|
chce zmienic dane osobowe w banku.czy musze to zalatwic w placowce gdzie zakladalam konto czy moze to byc ktorys z oddzialow banku.a moze jest jkas inna mozliwosc zmiany danych bez wizyty w banku? |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 7:50 am
|
|
|
Nie wiem jak to jest w Fortis Banku, ale w większości banków holenderskich możesz ściągnąć z internetu formularz ze zmianą swoich danych(gegevenswijziging) wydrukować, PODPISAĆ i wysłać pocztą.Adres też znajdziesz na swojej stronie.Aha musisz mieć dostęp do swego konta przez internet(choć nie jestem pewny czy jest to konieczny warunek). |
|
|
|
|
Hamster
Gaduła
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 29 Lip 2007 Posty: 102 Skąd: Hengelo
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 8:23 am
|
|
|
jestem w Fortisie, adres czy inne dane zmieniam za pomoca internetu... poprostu loguje sie na stronie online i wchodze na moje <persoonnlijke gegevens>po krotkim czasie przychodzi do mnie list z banku o tym , ze zmienilam dane, zycze powodzenia |
|
|
|
|
markoski74
Poczatkujacy
Dołączył: 07 Cze 2007 Posty: 12 Skąd: KĘDZIERZYN-KOŻLE DEN HAAG
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 9:59 am
|
|
|
dziekuje za szybka reakcje.pozdrawiam |
|
|
|
|
Pablo Escobar
Poczatkujacy Puta Madre!!!
|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 3:20 pm
|
|
|
A czy to prawda że jak sobie założę konto w tym banku na adres Polski to wyciągi i itp, będą przychodzić do PL? |
|
|
|
|
kasiakiko
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 3:55 pm
|
|
|
z tego co wiem należy podać adres do korespondencji holenderski, jednak ważne jest to, że można założyć konto posiadająć wyłącznie dowód osobisty, a nie tak jak w innych (o ile dobrze słyszałam) paszport..minusy to godziny otwarcia i zamknięte placówki w soboty :/ nie wiem natomiast jak jest z możliwością zamawiania kart bankomatowych przez internet, słyszałam, że jest to również możlwie jednak nie wiem w jaki sposób..? |
Ostatnio zmieniony przez kasiakiko Wto Cze 09, 2009 4:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|