NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gochna H
Nie Paź 26, 2008 11:46 am
szukam kogoś do pogadania nijmegen
Autor Wiadomość
Marta29
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Paź 07, 2007 10:19 pm   szukam kogoś do pogadania nijmegen

:roll: Jestem w Nijmegen już miesiąc czy sa tu jacyś Polacy, bo ja ich jeszcze nie spotkałam

MAARIT 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 10:27 pm   

Witaj Marta29 ,w Nijmegen nie ma duzo Polakow ,sama mieszkam 16 lat i za duzo ich nie poznalam ,za to w Arnhem bardzo duzo , jak masz ochote na kawe i pogaduchy bardzo chetnie sie pisze pozdrawiam gosia :) :)

Kamil

Wysłany: Pon Paź 08, 2007 11:36 am   

Witam,
Miueszkam z dziewczyna w Tiel, jakies 40 km od nejmegen, ale jesli chcialabys sie znami spotkac to mozemy na weekendzie podjechac i pojsc gdzies na kawe, herbate, piwo

Abedin 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 10:22 pm   

Hmmm , na kazdym kroku spotykam polakow w Nijmegen a jak ktos mieszka tu 16 lat i twierdzi ze jest malo naszych rodakow to proponuje od czasu do czasu wyjsc na spacer . Kazdej niedzieli spaceruje od mostu do mostu, wprawdzie nie odzywam sie do do moich rodakow bo czesto mi jest po prostu wstyd ale slysze mowe hmmm powiedzmy ojczysta. :oops:

MAARIT 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 9 razy
Wysłany: Śro Paź 31, 2007 12:03 am   

Abedin napisał/a:
Hmmm , na kazdym kroku spotykam polakow w Nijmegen a jak ktos mieszka tu 16 lat i twierdzi ze jest malo naszych rodakow to proponuje od czasu do czasu wyjsc na spacer . Kazdej niedzieli spaceruje od mostu do mostu, wprawdzie nie odzywam sie do do moich rodakow bo czesto mi jest po prostu wstyd ale slysze mowe hmmm powiedzmy ojczysta. :oops:
no wiesz ,ja tu naprawde spaceruje ,oczywiscie nie codziennie ,ale za duzo Polakow nie spotkalam ,w przeciwienstwie do Arnhem pelno pozdrawiam :)

cad12 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Paź 26, 2008 1:30 am   

witam ja mieszkam w Nijmegen od 4 mies bardzo chętnie wybiore sie na jakis maly wypadzik gdzie niegdzie pozdrawiam

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 11:46 am   

prosze posty pisac w tym temacie http://www.niedziela.nl/forum/viewtopic.php?t=111

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi