Cyfra+ |
Autor |
Wiadomość |
eleonora
Poczatkujacy monika
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 10:42 am Cyfra+
|
|
|
Mam pytanko czy ktos ma tutaj Cyfre+?Ja po zmianie karty mam problem zainstalowaniem programow chociaz zrobilam wszystko tak jak trzeba.Czy ktos ma moze podobny problem? |
|
|
|
|
jack
Gaduła

Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 104 Skąd: amsterdam
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 10:48 am
|
|
|
napisz dokladnie o co chodzi to postaramy sie pomoc(nie masz wogole programow czy tylko nie ktorych?) |
_________________ Jacek
|
|
|
eleonora
Poczatkujacy monika
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 11:27 am
|
|
|
NIe mam prawie wszystkich co powinny byc w pakiecie standartowym?Mam TVpolonie TV KULTURA WLOSKI PROGRAM TURECKI vava to jest nic |
|
|
|
|
jack
Gaduła

Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 104 Skąd: amsterdam
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 11:54 am
|
|
|
a po instalacji nowej karty mialas wszystkie? |
_________________ Jacek
|
|
|
eleonora
Poczatkujacy monika
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 2:07 pm
|
|
|
Po instalacji karty mialalam programy wszystkie do poniedzialku po poludniu zniknely. |
|
|
|
|
viola_77
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 3:12 pm
|
|
|
Ja mam podobny problem tzn.przywiozłam sobie C+ z pakietem prestizowym zrobiłam tak jak było w instrukcji instalacji ale odbieram tylko kanały niekodowane ,natomiast na kodowanych mam przeważnie tylko dzwięk a nie mam obrazu albo nie mam jednego i drugiego.............również prosze o pomoc |
|
|
|
|
eleonora
Poczatkujacy monika
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 4:02 pm
|
|
|
Ja jutro zadzwonie do centrum telefonicznego i spytam sie co mam robic?Za co mam placic abonament skoro nie mam programow.Slyszalam ze cyfre ma polsat wykupic |
|
|
|
|
malgosia
Super gaduła
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 7:17 pm
|
|
|
moze musicie aktywowac karte? ja zadzwonilam do centum pomocy i po godzinie mialam wszystkie programy.malgosia |
|
|
|
|
iwona24
Nieśmiały użytkownik iwa
Pomogła: 1 raz Wiek: 46 Dołączyła: 25 Wrz 2008 Posty: 75 Skąd: Haga
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 10:34 pm
|
|
|
też miałam taki problem, żadnego programu nie było. Ustawilismy antene od nowa i działa. Sprawdzie w ustawieniach anteny czy jest wystarczajacy sygnał, prawdopodobnie zminili częstotiwosc. Moja siostra, która pracuje w Cyfrze poinformowała nas,by zadzownić do nich z prośba o ponowienie sygnału, tak sie dzieje po wymianie kart
powodzenia |
|
|
|
|
|