nowy nabytek |
Autor |
Wiadomość |
Pyra
Gaduła pyra
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 1:20 pm
|
|
|
i ja chce Wszystkich goraco pozdrowic!!! Ciesze sie, ze trafilam na to forum!!! To jest to czego Polakom potrzeba w Holandii! To jest jakby kawalek ojczyzny!!! |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Wto Mar 27, 2007 2:12 pm
|
|
|
do tej pory sądziłam że polak polakowi wilkiem na obczyźnie. zawsze tylko robić tak żeby innym było źle, ale po tym forum i po poradch- bezinteresownych zaczynam wierzyć że nie jest aż tak źle. pozdrawiam |
_________________ gosik |
|
|
|
|
AgnieszkaK
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 11:21 am
|
|
|
Witam wszystkich,
Zawsze wydawalo mi sie, ze Polacy na obczyznie powinni trzymac sie razem i wspierac sie nawzajem w razie mozliwoci. Ostatnio od znajomych Polakow nasluchalam sie przerazajacych historii jak to rodacy kopia pod soba dolki. Na szczescie widze na tym forum, ze jest jednak pelno wspanialych Polakow w Holandii.
Pozdrawiam,
Agnieszka |
_________________ You don't love a woman because she is beautiful, but she is beautiful because you love her. |
|
|
|
|
gosik
Gaduła
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 4:38 pm
|
|
|
no cóż dobrze że chociaż mamy to forum i pogodnych ludzi. jednak potrafimy sobie pomagać a nie tylko dokuczać i rozsyłać nieprawdziwe informacje. trzymajmy się razem. w końcu jesteśmy obcymi na ziemi tubylców papatki |
_________________ gosik |
|
|
|
|
silaczka
Gaduła
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2007 10:14 am
|
|
|
ja poczatkujaca na tym forum jestem w szoku!polacy ktorych do tej pory tu spotykalam to tacy"kazdy sobie zepke skrobie",jesli pomagali to tak zeby nie za wiele,a jeszcze zeby cie wykorzystac.a tym czasem od 3 dni kazda wolna chwileczke spedzam tu i radosc mi serce rozrywa.tyle milych slow porady hratis(czesc juz dzis wykozystam)i tak cieplo...wiosna,wiosna,ach to ty? |
|
|
|
|
marcin_zet
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Maj 09, 2007 7:53 pm forum
|
|
|
tak na forum jest wielu zyczli wych ludzi |
|
|
|
|
Paproch
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 6:23 pm
|
|
|
Witam wszystkich użytkowników Jestem nowy na forum w holandi od jakiś 2 miesięcy. Mieszkam w Hadze na razie pozdrawiam i troszkę się tu rozejrzę |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 6:24 pm
|
|
|
równiez witamy i zapraszamy do zabierania głosu w dyskusjach |
|
|
|
|
EwazHolandii
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 22 Lis 2006 Posty: 630
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 7:07 pm
|
|
|
witam nowych forumowiczów. rzeczywiście jest tu wielu wspaniałych i zawsze chętnych do pomocy ludzi. |
|
|
|
|
|