WAKACJE W POLSCE |
Autor |
Wiadomość |
Meliloti
Gaduła
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 07 Kwi 2007 Posty: 128 Skąd: Leiden
|
Wysłany: Sob Lis 29, 2008 11:03 am
|
|
|
Cytat: | pytanie do znawcow, albowiem gor nie znam: gdzie pojechalibyscie na biegowki: w Posce, Slowacji, Czechach? |
Na biegowki to Karkonosze i Gory Izerskie. Trasa Szklarska Poreba - Jakuszyce. Od Holandii niedaleko. |
|
|
|
|
jacek76
Gaduła
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 12:33 am
|
|
|
a ja polecam polskie morze.....http://www.venus.ta.pl/ |
_________________ "Jedną nogą w Europie, drugą głęboko w gównie" |
|
|
|
|
lena930
Super gaduła lena930
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 29 Lis 2008 Posty: 261
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 10:48 am
|
|
|
tak w gorach izerskich trasy sa super i ceny dostepne |
|
|
|
|
Reed
Gaduła Szuflandia
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 188 Skąd: Miasto Krasnali
|
Wysłany: Nie Lis 30, 2008 10:59 am Re: WAKACJE W POLSCE
|
|
|
Bylem kiedys w Szczelinie Wojcieszowskiej. Mile wspomnienia.
Nie wiem jak tam teraz sie poruszac, bo slyszalem, ze ktos wjechal na most do 3,5 wieksza ciezarowka i sie most zerwal... |
|
|
|
|
Alutka
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 06 Sty 2007 Posty: 324 Skąd: Lelystad
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 9:41 pm
|
|
|
Witam Polecam cudowne miejsce Perła Zachodu www.perlazachodu.pl Nasza klasa ;miłosnicy perły zachodu polecam
no i gratka bo jest gdzie jezdzić rowerem.
Hotelik w porzadku niedrogo jedzenie-marzenie
Pozdrawiam |
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 11:57 pm
|
|
|
http://www.murzasichle.in...esna_cisza.html
A ja szczerze polecam ten pensjonat,zwlaszcza dla rodzin z dziecmi.Polecam na Sylwestra,bo jest w szalasie,gradka dla ludzi,ktorzy lubia biesiadowac a nie tylko pic piwko z gwinta.Sylwek jest poprzedzany wieczorkiem zapoznawczym z pieczonym swiniakiem ,wegorzem ,grzanym winem i ogniskiem.Super sprawa.Bardzo fajne znajomosci sie tam zawiera,nie tylko na okres Sylwestra. |
_________________ nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radze... |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 9:39 am
|
|
|
Reed napisał/a: | Nie wiem jak tam teraz sie poruszac, bo slyszalem, ze ktos wjechal na most do 3,5 wieksza ciezarowka i sie most zerwal... |
Red w Wojcieszowie jest wielu ludzi którzy znaja te groty jak wlasna kieszen . Pozatym nie slyszalam zeby byl taki wypadek jak opisujesz .
Pozatym wejdz na
http://www.wojcieszownet.com/jaskinie,20/
Milej zabawy w jaskiniach . |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 5:00 pm WAKACJE
|
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych wakacjami w Pl Piszecie o nowych pomysłach na spedzenie urlopu.Mnie chodzi juz od pewnego czasu po głowie troche dziwny pomysł (chcociaz wiem ze sa takie sytuacje ) Zaprosic jakąs rodzine (moze byc z dziecmi ) do mojego mieszkania ,niech sobie pojada ,niech odpoczna ,zwiedza co nieco (juz we wlasnym zakresie) Ja moglabym udostepnic mieszkanie -nieodplatnie- Powiedzcie czy to nie szalony pomysł ? Mysle nad tym ! |
|
|
|
|
majuga
Super gaduła
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 31 Sie 2007 Posty: 362
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 5:11 pm
|
|
|
sa strony internetowe na ktorych mozesz sie zarejestrowac i "wymieniac sie" mieszkaniem. zasady sa rozne: ktos przyjezdza do Ciebe jak jestes w domu, jak Cie nie ma. ktos przyjezdza do Ciebie, a Ty w tym czasie jedziesz do kogos...ostatnia podoba mi sie najbardziej |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 6:10 pm
|
|
|
własnie to mam na mysli zeby ktos przyjechal jak mnie nie ma Niech sobie zwiedza co chce ,gotuje co chce spi do ktorej chce pełny luz Jak sie zdecyduje siegne do tej strony -dzieki |
|
|
|
|
Reed
Gaduła Szuflandia
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 188 Skąd: Miasto Krasnali
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 6:34 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | Reed napisał/a: | Nie wiem jak tam teraz sie poruszac, bo slyszalem, ze ktos wjechal na most do 3,5 wieksza ciezarowka i sie most zerwal... |
Red w Wojcieszowie jest wielu ludzi którzy znaja te groty jak wlasna kieszen . Pozatym nie slyszalam zeby byl taki wypadek jak opisujesz .
Pozatym wejdz na
http://www.wojcieszownet.com/jaskinie,20/
Milej zabawy w jaskiniach . |
O cus takiego znalazlem w sieci, ale info widzialem w jakis wiadomosciach:
http://infokolej.pl/viewtopic.php?p=36732
Jak ja chodzilem do Szczeliny to musielismy sie chowac przed straznikami z Kamieniolomu bo wtedy (13-15 lat temu) nie wolno bylo sobie tak chodzic...
Ale fajnie bylo :043: |
|
|
|
|
silver
Poczatkujacy
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Wrz 2007 Posty: 29 Skąd: Rotterdam/Katowice
|
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 8:56 pm
|
|
|
Witam,
Chcielibyśmy poinformować iż na naszych stronach www.a-wakacje.pl zaczęło funkcjonować forum turystyczne. Serdecznie zapraszamy do wypowiedzi, opisania i podzielenia się wiedzą o atrakcjach, hotelach i ciekawych miejscach.
pozdrawiam |
|
|
|
|
|