Zamknięty przez: pawel1979 Śro Gru 03, 2008 11:24 am |
pomoc prawna |
Autor |
Wiadomość |
sayuri
Nieśmiały użytkownik sayuriartconnectin
Pomogła: 3 razy Wiek: 42 Dołączyła: 05 Wrz 2008 Posty: 65
|
Wysłany: Wto Gru 02, 2008 10:42 pm
|
|
|
panie prawnik eu,przeciez jest pan ta sama osoba co pan pwein,reklamujecie przeciez ta sama strone:)
A moze brat,maz,zona,kuzyn...
heh...szkoda gadac |
_________________ www.besteljouwportret.nl |
|
|
|
|
adamES
Poczatkujacy Adam z Tilburga
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 1:36 am wykaż się a nie krytykuj!
|
|
|
Dla mnie to tu cyrk na kółkach się odbywa z klownem i małpami. Davidson jak hipoteke może dawać Thinkwise Solutions Ltd zamiast Fortis itp? Studia prawa konczyles i nie wiesz ze to doradcy a nie bank? Własnie Thinkwise Solutions pomogli mi w zakupie mieszkania w Rotterdamie. Jestem bardzo zadowolony. Pan Wein znegocjowal dobrze cene o 4300 Eur. Poszło sprawnie, szybko. Super. I przede wszystkim KULTURA!
Więc, aż mnie trzesie jak czytam bzdury jakie tu wypisujecie.
Wcześniej odzyskał moje pieniądze od pracodawcy. Znam conajmniej 15 znajomych, którym ten człowiek pomógł. Więc może się wykaż się Davidson, a nie krytykuj bez sensu! |
_________________ kochac i byc kochanym |
|
|
|
|
karol71
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 1:43 am Re: wykaż się a nie krytykuj!
|
|
|
adamES napisał/a: | Dla mnie to tu cyrk na kółkach się odbywa z klownem i małpami. Davidson jak hipoteke może dawać Thinkwise Solutions Ltd zamiast Fortis itp? Studia prawa konczyles i nie wiesz ze to doradcy a nie bank? Własnie Thinkwise Solutions pomogli mi w zakupie mieszkania w Rotterdamie. Jestem bardzo zadowolony. Pan Wein znegocjowal dobrze cene o 4300 Eur. Poszło sprawnie, szybko. Super. I przede wszystkim KULTURA!
Więc, aż mnie trzesie jak czytam bzdury jakie tu wypisujecie.
Wcześniej odzyskał moje pieniądze od pracodawcy. Znam conajmniej 15 znajomych, którym ten człowiek pomógł. Więc może się wykaż się Davidson, a nie krytykuj bez sensu! |
Zgadzam sie. P. Wein pomaga mi teraz w zakupie mieszkania. Wszystko idzie jak po masle. Pomagal mi wczesniej w odszkodowaniu przy wypadku corki. Bardzo szanuje i pozdrawiam z zona! To nie osoba to takich krytyk prosze panstwa!!! |
|
|
|
|
misiafis
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 2:02 am
|
|
|
Co się dziwisz AdamES? same histericzki i pewne znajome pana motocykla Harleya Davisdona czy jak się tam ten ziom zwie. |
_________________ Wisla! |
|
|
|
|
adamES
Poczatkujacy Adam z Tilburga
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 2:06 am głupoty!
|
|
|
misiafis napisał/a: | Co się dziwisz AdamES? same histericzki i pewne znajome pana motocykla Harleya Davisdona czy jak się tam ten ziom zwie. |
Wiesz nie ekscytowałbym się, ale to takie jawne głupoty ludzie tu piszą, że mi ciśnienie skacze! Znam gościa. Dobrym jest prawnikiem. Pomógł mi tyle razy. Miły, wszystko załatwi. Ale nie! Wolą pisać głupoty z kosmosu. |
_________________ kochac i byc kochanym |
|
|
|
|
misiafis
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 2:30 am Re: głupoty!
|
|
|
adamES napisał/a: | misiafis napisał/a: | Co się dziwisz AdamES? same histericzki i pewne znajome pana motocykla Harleya Davisdona czy jak się tam ten ziom zwie. |
Wiesz nie ekscytowałbym się, ale to takie jawne głupoty ludzie tu piszą, że mi ciśnienie skacze! Znam gościa. Dobrym jest prawnikiem. Pomógł mi tyle razy. Miły, wszystko załatwi. Ale nie! Wolą pisać głupoty z kosmosu. |
A co sie przejmujesz. Ludzi nie znasz? Taki juz jest Polak jak pies ogrodnika cale zycie.
"Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa jest Polaka!" pozdro! |
_________________ Wisla! |
|
|
|
|
Witch01
Mega gaduła Witch
Pomogła: 57 razy Dołączyła: 14 Mar 2008 Posty: 1196
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 8:05 am
|
|
|
Do tej pory nie napisalam ani jednego slowa pod adresem pana prawnika.Nie jestem znajoma Davidsona. natomiast po przeczytaniu nowych postow mam watpliwosci co do wiarygodnosci ostatnich trzech osob.Zadowoleni klienci potwierdziliby fakt,ze otrzymali solidna pomoc i to by wystarczylo zamiast belkotac o histeryczkach itp.Zawisc?Rzeczywiscie cyrk na kolkach.... |
Ostatnio zmieniony przez Witch01 Śro Gru 03, 2008 8:33 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gurallschall
Poczatkujacy Dyskretny chłód
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 8:41 am Re: głupoty!
|
|
|
misiafis napisał/a: | "Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa jest Polaka!" pozdro! |
Cytat jak najbardziej trafny i można by żec "zachowujmy się byle jak,ale się zachowujmy"
Szanowne koleżanki i koledzy jestem "nowy" na tym PORTALU i nie jest moim zamiarem wprowadzanie tu ładu,ale proponuję uciąć te złośliwości i zająć się merytorycznym wątkiem tego tematu.
Zapewne są wśród nas pokrzywdzeni,osoby szukające jakiegoś prawnego wsparcia czy pomocy.Myślę,że najrozsądniej jest kontaktować się w tych sprawach z POMOC.NL
Poniżej podaję link do stronki.
http://www.pomoc.nl/
Natomiast wszystkim przebywającym w POLSCE,którzy pracowali w HOLANDII i mają jakieś roszczenia do swoich byłych pośredników pracy zapraszam do odwiedzenia strony OSZUKANY.PL
http://www.oszukany.pl/
Mam nadzieję,że pomoże to w jakiś sposób wszystkim zainteresowanym mówiąc kolokwialnie załatwić swoje sprawy. |
_________________ "Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" |
|
|
|
|
Davidson
Gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 9:10 am
|
|
|
4300 moim zdaniem,nie jest to zadowalajaca kwota....
Zobaczymy jak bardzo solidna i wartościowo bedzie twoj kredytu hipotecznego za jakies 15 lat.
Ja zobaczys obrazek to pierwsze wrazenie jest ze oni moga tobie nawet postawic ten dom...
robi wrazenie ze siedza w nieruchomości itd (taki jest lay-out ich strony www)
P.S: Dobry sposob reklamy panie prawniku!! bardzo wiarygodne hahahah
Serdecznie pozdrawiam,
Davidson
pamientajcie: poprawki sa najdroższe!!!
Termin hyptheki jest dlugi i DOPIERO widoczny po wielu latach..... czy wybrales dobry czy nie.
wielkie respekt...zaufac tak komus na slepo ze tobie zrobil to wszystko dobrze.
Ja to nazywa naiwność z najwyższym szczeblu
Zycze powodzenia ::)
A co do fanek motocyklisty....
nick moj na forum pochodzi od imienia David
Ja nie przyszlem na to forum sie klocic,lecz pomagac ludzia.
Jesli ktos tej pomocy potrzebuje to zapraszam,i nie ma to nic wspolnego z kosztami finansowymi
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Davidson Śro Gru 03, 2008 9:42 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
sayuri
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 9:33 am
|
|
|
A widzicie jesli byscie czytali ze zrozumieniem,to tez wyczytali byscie,ze wcale w tych poztach nie chodzilo u umiejetnosci tego pana....
raczej chodzilo o jego wiarygodnosc firmy.
A jesli bylaby ta firma wiarygodna,pan bez problemu napisalby BTV nummer,jak to robi kazda szanujaca sie firma,i numer powinien byc do wgladu dla klijenta,by mogl sobie sprawdzic
1)czy ta firma jest wiarygodna
2)czy mozesz sobie odliczyc podatek vat(gdyz w niektorych krajach jest inny vat)np w polsce 22% a tutaj 19%
Ten pan nie chcial podac wiec.....
A co do histeryczek to sobie wypraszam... |
_________________ www.besteljouwportret.nl |
|
|
|
|
dutch
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Lis 2007 Posty: 81 Skąd: noord holland
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 9:53 am
|
|
|
Wie pan co panie davidson,jak tak czytam panskie komentarze,to jeden wniosek mi sie nasuwa,na sile stara sie pan wypromowac na tym forum,a panska kultura osobista jest poprostu na poziomie rynsztoka... ; panskie "pierwsze" posty,jakze mile i uprzejme w tresci,natomiast teraz wychodzi na jaw panska prawdziwa natura.Niestety panskie dzialania autopromocyjne zmierzaja w przeciwnym kierunku- w kierunku autokompromitacji i zapewniam pana,ze gdyby nie wiem jak bardzo ktos sie staral,prawdopodobnie nie udaloby mu sie bardziej pana skompromitowac ,niz pan sam to czyni.
Kreuje pan siebie na "ostatniego sprawiedliwego",jedynie pan jest uczciwy,jedynie pan wie wszystko i to w dodatku najlepiej.
W glowie mi sie nie miesci jak mozna byc tak podlym(?),tak ,panskie dzialanie poczytuje wlasnie jako podlosc!
Teraz to ja moze pana poprosze o podanie numeru KvK, chetnie sprawdze profil panskiej dzialalnosci,a moze nawet wykonam telefon do belastingdienst i poprosze o sprawdzenie wiarygodnosci pana osoby?:D Moze zapytam w belastingdienst,o polaka pracujacego w gemeente Almere,ktory kroi ostra kase na Polakach i nie odprowadza podatku?
Raczej trudne do udowodnienia,ze sie nie jest wielbladem,co?
I co pan wtedy zrobi panie davidson?
Dalej bedzie pan taki "cool",na jakiego usilnie sie pan tutaj kreuje?
Jesli pan zna,to przypomne panu polskie przyslowie "krowa ,ktora duzo ryczy- malo mleka daje"( jesli pan nie znal wczesniej,to wlasnie sie pan zapoznal z przyslowiem),a pan tu ryczy i ryczy bez opamietania... moze niech pan sie przytuli do jakiegos drzewa?
Uscisk z brzoza,koi nerwy,a pana postrzegam jako totalnego frustrata,ktoremu w zyciu niewiele wyszlo i teraz usiluje sie dowartosciowac na polskim forum,kosztem szykanowania innych osob.
Cofam moje slowa kierowane do pana,tak przeprosiny,jak i "zwracam honor"- nie mozna zwrocic czegos,czego osoba nie posiadala.
Panskie zachowanie jest uragajace wszelkim ogolnopojetym normom,w jakich miesci sie tak zwana kultura osobista.
Mam nadzieje,ze wroci do pana rykoszetem wszelkie zlo,ktore pan wyrzadzil innym,nie majac ku temu zadnych racjonalnych powodow ( nie liczac autopromocji w stylu:"ja mowie,a wy mnie sluchajcie,bo tylko ja jestem uczciwy i wszystko wiem najlepiej").
A z pomocy takiego cwaniaka,jakim pan jest,to chyba tylko ostatni desperat by skorzystal ,poza tym,proponuje trening czytania ze zrozumieniem.
Ktos napisal,ze Pan prawnik zaoszczedzil dla niego na kosztach 4300,a nie zainkasowal.
Jak to juz ktos wczesniej pisal na forum,taka prawda:"jak ci Polak nie zaszkodzil,to juz ci pomogl".
Nie ulega watpliwosciom,ze plynie w panu polska krew i mentalnie z pewnoscia jest pan bardziej Polakiem,niz Holendrem,tyle w panu jadu i nienawisci.
Z calym szacunkiem dla Pana prawnika oraz innych rodakow ,ktorym wyzej wymienione cechy sa obce.
P.S.
Mam nadzieje nie pisac juz nic wiecej w tym watku. |
|
|
|
|
Davidson
Gaduła
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 10:05 am
|
|
|
Bardzo mi przykro,ze tak pani mnie oebrala,no coz.
Oczywiscie podam pani wszystkie informacje na moj temat jakie tylko pani chce.
Nie potrzebuje pozwolenia na prace,gdyz ma podwujne obywatelstwo,i mieszkam od urodzenia w NL.
na priv napisze pani nu.tel do gminy,gdzie udziela pani wyczerpujacych informacji na moj temat.
Oraz wszystkie informacje.
widzi pani,nie jest mi latwo poslugiwac sie jezykiem polskim,ciezko mi wyrazic pewne slowa,i zaluje ze zabieralem w tym watku glos.
Ale tlumaczyc sie nie bede,przyszlem na to forum,by pomagac ludzia bo wiem ze ludzie za tak poste rzeczy
(posrednicy)biora fortuny,a je mozna zalatwic lub wytlumaczyc w 5 minut.
Wiem ,ze swoja wiedza moge pomoc wielu osob,i te wszystkie komentarze wcale mi w tym nie przeszkodza.
Nic na sile nie mam zamiaru robic oczywiscie.
Tylko jak mowie,ze niektore moje wypowiedzi maga byc zle zrozumiane,gdyz nie potrafie(tu sie przyznaje)tak dobrze pisac po polsku jak mowic. |
|
|
|
|
dutch
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 10:08 am
|
|
|
Davidson napisał/a: | Bardzo mi przykro,ze tak pani mnie oebrala,no coz.
Oczywiscie podam pani wszystkie informacje na moj temat jakie tylko pani chce.
Nie potrzebuje pozwolenia na prace,gdyz ma podwujne obywatelstwo,i mieszkam od urodzenia w NL.
na priv napisze pani nu.tel do gminy,gdzie udziela pani wyczerpujacych informacji na moj temat.
Oraz wszystkie informacje.
widzi pani,nie jest mi latwo poslugiwac sie jezykiem polskim,ciezko mi wyrazic pewne slowa,i zaluje ze zabieralem w tym watku glos.
Ale tlumaczyc sie nie bede,przyszlem na to forum,by pomagac ludzia bo wiem ze ludzie za tak poste rzeczy
(posrednicy)biora fortuny,a je mozna zalatwic lub wytlumaczyc w 5 minut.
Wiem ,ze swoja wiedza moge pomoc wielu osob,i te wszystkie komentarze wcale mi w tym nie przeszkodza.
Nic na sile nie mam zamiaru robic oczywiscie.
Tylko jak mowie,ze niektore moje wypowiedzi maga byc zle zrozumiane,gdyz nie potrafie(tu sie przyznaje)tak dobrze pisac po polsku jak mowic. |
Do pana wiadomosci:- nie jestem "pani" |
|
|
|
|
sayuri
|
|
|
|
|
dutch
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Śro Gru 03, 2008 10:26 am
|
|
|
edit:nie podajemy danych prywatnych na forum
Rzeczywiscie....nic dodac,nic ujac ,bo wszystko jasne!!! Konta sie komus pomylily,ale trzeba byc szuja,zeby robic takie rzeczy!
Forumowicze,zwroccie uwage na nadawce tej prywatnej wiadomosci!!!!! |
Ostatnio zmieniony przez pawel1979 Śro Gru 03, 2008 11:18 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|