Przesunięty przez: Gochna H Wto Lip 22, 2008 12:02 am |
Internet |
Autor |
Wiadomość |
Ania B.
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 5:49 pm Internet
|
|
|
Wiatm! z jakiej sieci najlepiej podłączyć i nternet i czy zawsze trzeba brać w pakiecie z telefonem lub telewizją? Pozdrawiam i dziekuję za wszelkie wskazówki. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 6:03 pm Re: Internet
|
|
|
Ania B. napisał/a: | Wiatm! z jakiej sieci najlepiej podłączyć i nternet i czy zawsze trzeba brać w pakiecie z telefonem lub telewizją? Pozdrawiam i dziekuję za wszelkie wskazówki. | zobacz tu http://www.shopadsl.nl/internet-advies/ nie trzeba brac w pakiecie z tv i telefonem....mozna tez tylko internet. |
|
|
|
|
piterr4721
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 4:03 pm
|
|
|
Ja mam sam internet z Telfort 20euro miesiecznie szybkosc do 20MB. Z tego co sie orientuje to jest jeszcze tania Casema tez 20e ale trzeba wziasc z tv czyli razem 35e wyjdzie. |
|
|
|
|
zbyszeksittard
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:23 pm
|
|
|
Mozesz rowniez wykupic opcje samego internetu z www.home.nl ... ...wystarczy, ze masz łacze do kablowki....albo wykupic mobilny internet np. Vadofone, KPN lub T-Mobile...pozdrawiam |
|
|
|
|
daveyz
Poczatkujacy dav.
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:31 am
|
|
|
Witam
mam wykupiony internet przez modem GSM Telforta, na okres jednego roku
od grudnia 2007, czyli pozostało jeszcze równe pół roku użytkowania.
Niestety muszę wrócić do kraju, i chciałbym te pół roku komuś odsprzedać.
Internet działa rewelacyjnie, zasięg jest w całej Holandii, nie ma żadnego problemu z przemieszczaniem, działa w każdym budynku, w samochodzie, rewelacja jeśli ktoś często zmienia miejsce zamieszkania, albo nie ma mendulku w Holandii.
Wszelkie pytania proszę na priv.
pozdrawiam
dav. |
|
|
|
|
arabikx0
Poczatkujacy el chico fantastico.
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:31 pm
|
|
|
Polecam Telfort za 20E...lepszego transferu nie mialem w moim zyciu,pzdr |
|
|
|
|
madziuska84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 7:58 pm
|
|
|
Witam.Prosze Was dajcie spokój z Telefortem.Oszusci!Tak wam sie wydaje ze macie szybki transfer mam stronke na ktorej sprawdzalam transfer i mam rowniez internet Teleforta z abonamentem 42Euro,za ten abonament jaka jest szybkosc internetu? |
|
|
|
|
aneta 23
Gaduła
Pomogła: 2 razy Wiek: 39 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 153 Skąd: Den Haag
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 9:28 am
|
|
|
Ponieważ temat troszkę "przedawniony", więc wznawiam pytanie... Jaki internet proponujecie? Bezprzewodowy czy kablowy? Jak to wygląda cenowo? Jaka prędkość itp. Interesuje mnie tylko internet bez limitów czyli stały rachunek.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
szeda
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 09 Mar 2007 Posty: 514 Skąd: Haga
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 1:39 pm
|
|
|
ja mam Caseme obecnie ZIGGO za 35E/mies. TV + internet (bez telefonu stacj.) przez pol roku placilam tylko 9,95 w promocji
transfer jest b. dobry, (teraz nie pamietam) sciagam sporo plikow z netu i wszystko dziala super, czasem zdarzy sie dzien gdzie strasznie 'muli' ale to chyba norma, w kazdym razie mnie to nie przeszkadza |
|
|
|
|
dziku
Poczatkujacy dziku
|
Wysłany: Śro Gru 17, 2008 2:02 am telefort
|
|
|
telefort jest dobry ale jak prawie każdy mobilny internet ogranicza go limit. |
_________________ www.radiocarnival.eu |
|
|
|
|
PapaSmerf82
Nieśmiały użytkownik Szukam Smerfetki:)
|
Wysłany: Śro Gru 17, 2008 7:29 am
|
|
|
Ja mam mobilny net z T-mobile i srednia predkosc 3mb/s przy 4-ech kreskach zasiegu a taki mam u siebie w Volendamie,place 61 euro miesiecznie i najwazniejsze ze bez limitu a i pingi wachaja sie kolo 80 czyli w sam raz na p2p |
|
|
|
|
michaelt
Nieśmiały użytkownik
Wiek: 45 Dołączył: 05 Gru 2008 Posty: 87 Skąd: Zuid-Holland
|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 11:53 am
|
|
|
Używam www.alice.nl i chyba mogę polecić z czystym sumieniem. Sam internet 19.90eu na miesiąc, bez podpisywania stalych kontraktów itp. Transfer do 20MB/s w zalezności od miejsca zamieszkania ( można to sprawdzić na ich stronie wpisujac swój kod pocztowy ). Wszystko można załatwić w 5 minut wypełniając formularz online. Modem i łopatologiczna instrukcja instalacji przychodzą pocztą do 4 tygodni ( niestety ). Dodatkowo skrzynka mailowa w domenie @alice.nl, konto gigamail ( 2GB na ichniejszym dysku na Twoje pliki ), oraz jeden stały adres IP. Jeśli miałbym wymienić minusy ...to chyba tylko ich helpdesk - na pytania odpowiadają po 2-3 dniach, ale to się da przeboleć. Pozdrawiam |
|
|
|
|
szczawka1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 8:38 pm
|
|
|
mobilny internet z vodafone http://www.vodafone.nl/pr...oor_multimedia/ polecam jak nie wyslesz esemesa po 30 dniach nie bedziesz mial neta proste i logiczne modem zalezny od telefonu JA CIAGNE 3,5G z N95 w polsce mam podobny w osiagach 1 mega neostrada jestem zadowolony uzywam okolo 13 miesiecy polecam tego neta jesli masz w telefonie szybki modem |
|
|
|
|
Gaudere
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 7:30 pm
|
|
|
mam pytanie dotyczące internetu mobilnego vodafone.
od razu chciałam zaznaczyć, że nie jestem za bardzo biegła jeżeli chodzi o język techniczny, jak i język angielski, więc liczę na dość jasną odpowiedź.
chodzi mi o rozmowy skype. jak to jest naliczane? na minuty czy może na wykonane połączenie? jeżeli naliczanie minutowe, to czy i jak mogę sprawdzić ile minut pozostało mi do wyczerpania transferu? |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 8:46 am
|
|
|
Naliczany jest transfer danych. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|