dziewczyny pomocy nie moge wybrac kremu |
Autor |
Wiadomość |
minki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 5:21 pm dziewczyny pomocy nie moge wybrac kremu
|
|
|
dziewczyny pomocyyyyy!!!!!!!!!! nie moge dobrac kremu strasznie piecze mnie twarz jestem czerwona jak rak wydaje mi sie ze to poprostu pogoda zimno i wiatr kupilam z garniera nawilzajacy ale mam wrazenie ze jednak to nie to..... na ta pore to przydal by sie pol-tlusty moze ktoras z was ma jakis wyprobowany pol-tlusy zakupiony w holandi ......... |
|
|
|
|
schatje
Poczatkujacy schatje
Pomogła: 2 razy Wiek: 45 Dołączyła: 27 Sie 2008 Posty: 11
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 9:39 pm
|
|
|
A znasz sklep DE TUINEN? Mają tam dobre kosmetyki do pielegnacji po przystepnej cenie. |
|
|
|
|
Dorisben
Super gaduła
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 13 Cze 2007 Posty: 209 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Sob Gru 06, 2008 9:46 pm
|
|
|
na okres zimowy tylko kremy tluste. Takie, ktore nie zawieraja wody. Nie uzywam holenderskich kremow... ale w drogerii Kruidvat masz krem 2,99 e Cocoa Butter . On jest tlusty i ti bardzo. ja uzywam, do rak, bo wczesniej miewalam bardzo chore dlonie. Jakby co to pytaj... |
|
|
|
|
RobKAM
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 17 razy Dołączyła: 25 Wrz 2007 Posty: 666 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 12:06 am Re: dziewczyny pomocy nie moge wybrac kremu
|
|
|
minki napisał/a: | dziewczyny pomocyyyyy!!!!!!!!!! nie moge dobrac kremu strasznie piecze mnie twarz jestem czerwona jak rak wydaje mi sie ze to poprostu pogoda zimno i wiatr kupilam z garniera nawilzajacy ale mam wrazenie ze jednak to nie to..... na ta pore to przydal by sie pol-tlusty moze ktoras z was ma jakis wyprobowany pol-tlusy zakupiony w holandi ......... |
To ty chyba masz cere naczynkowa i tak niestety reaguje na zmiane temperatury.
Wejdz do dobrej apteki i zapytaj o marke La Roche Posay.Maja w swojej ofercie kremy,ktore nawilzaja ale jednoczesnie pozostawiaja na skorze taki filtr ochronny,ktory naprawde zabezpiecza przed zimnem .Maja tez kremy typowo na takie zmiany naczyniowe.Mozesz tez poszukac w necie strony po polsku z informacja o tych kosmetykach.Ja tymi kremami dobrowadzilam swoja cere do porzadku+lykalam cerutin,bo rutyna wzmacnia naczyna.Pozdro. |
|
|
|
|
minki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 5:27 pm
|
|
|
dziewczynki wielkie dzieki za odp.zaraz pedze do kruidwata po krem bo z apteka to raczej nie tutaj a jakies witaminki to napewno bede lykac ....................... |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 11:21 pm
|
|
|
Moze jednak lepiej podejsc do apteki i zapytac farmaceuty, bo w Kruidvacie za kazdym razem, kiedy o cos pytalam , ekspedientki zapewnialy mnie, ze warto kupic, niewazne, czy byl to krem, farba do wlosow i obojetnie jakiej firmy.Wszystko bylo wedlug nich "najlepsze", a potem w domu okazywalo sie, ze niekoniecznie.Jesli chodzi o kremy, to dla mnie najlepsze sa Vichy (dostepne wylacznie w aptekach) ale na Twoim miejscu najpierw poradzilabym sie kogos kompetentnego, bo byc moze jestes na cos uczulona. |
|
|
|
|
minki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 9:43 pm
|
|
|
pati tak ja wiem ze apeka to bylo by najlepsze wyjcie ale........wiesz z jezykiem u mnie kiepsko i obawiam sie ze nic by z tego nie wyszlo no ale mysle ze jakos dam rade tzn. mosze i juz za tydzien do domku i od razu pedze po pomoc ....... |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 11:57 pm
|
|
|
do domku, czyli do Polski , tak?to moze umow sie do dermatologa, bo z tego, co piszesz, to moze byc to uczulenie, niekoniecznie popekane nzczynka.Zazdroszcze Ci Swiat w Polsce, my w tym roku zostajemy w Holandii.Pozdrawiam!
[ Dodano: Sro Gru 10, 2008 12:06 am ]
aaaa... i jeszcze jedno...jesli chcesz zamaskowac te czerwona twarz fluidem, to kup sobie Vichy Dermablend.Jest rewelacyjny!!!!Naprawde!Uzywalam wczesniej miliona roznych, Lancoma, Diora, czy innych lepszych firm i placilam 3 razy wiecej, a ten jest najlepszy.Ja po ciazy mialam przebarwienia na twarzy i nie moglam ich niczym zakryc, a ten podklad maskuje wszystko.ma podobno jakas opatentowana technologie, dzieki ktorej zawiera 2 razy wiecej pigmentow, niz wszystkie inne, dostepne na rynku.Ja natknelam sie kiedys przypadkiem na jego probke w jakiejs gazetce i od tego czasu nie uzywam nic innego.Kosztuje ok.19 euro i starcza na 3 miesiace.Dla mnie najwieksze odkrycie w kosmetologii. |
|
|
|
|
minki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 10, 2008 7:57 pm
|
|
|
ojjjjjjjjjjjjjjj szkoda ze nie mozesz pojechac do domku ale masz rodzinke przy sobie a to wielkie szczescie |
|
|
|
|
andevi
Super gaduła
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 29 Wrz 2008 Posty: 326
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 5:12 pm Kruidvat
|
|
|
Od 5 lat stosuje kosmetyki Kruidvatu, wlasnej firmy.Wedlug mnie sa naprawde dobre, a i tanie.Nie tylko dla mnie, ale i dla maluszka:) Moj synek ma bardzo wrazliwa, sucha i bardzo biala skore, kupuje dla niego np olejek do kapieli, chusteczki do pupy, pieluchy,smarowidla najrozniejsze wlasnie w Kruidvacie.Sprawdzilam firme na wlasnej skorze i polecam:) |
|
|
|
|
|