kto wybiera sie na mecz do rotterdamu |
Autor |
Wiadomość |
pelci1
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Gru 15, 2008 6:45 pm
|
|
|
Witamy wszystkich my tez wybieramy sie na mecz naszego LECHA-mieszkamy w Goudzie czy ktos stad wybiera sie na mecz autem?moze zabralby 3 osoby przy okazji,pozdrawiamy |
|
|
|
|
kapitanklos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 6:38 pm
|
|
|
Hejka,
Jedziemy we czworke, mieszkamy w Hadze. Bedziemy w sektorze W1 .... czy ktos wie czy to tam gdzie beda Lechici?
Pozdro,
Krzysiek |
_________________ May those who love us - love us.
And for those who don't love us may God trun their hearts to love us.
And if the God can't turn their hearts, let God turn their ankles so we can recoginize them by limping.
by. Paulie Chopra |
|
|
|
|
Daniel79
Poczatkujacy danio79
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 6:47 pm Lech
|
|
|
Hej.ja też się wybieram na mecz. i też mieszkam w Goudzie. jadę samochodem ze znajomymi. ciekawe czy będzie można wbić się na polski sektor z biletem z innego sektora |
_________________ Daniel |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 6:58 pm
|
|
|
Daniel79 napisał/a: | czyorientuje się może ktoś, czy da radę wbić się na polski sektor z ,,holenderskim" biletem? |
miejsca są przypisane do każdego biletu więc nie widzę szans |
|
|
|
|
kapitanklos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 7:29 pm
|
|
|
Cytat: | tak na marginesie znając kibiców Feyenoord nie polecam kupować biletów w sektorach ich kibiców i dopingować Lecha |
Wiesz moze, czy sektor W1 to sektor, w ktorym beda przewazac "kibole" Feyenoordu?
Fajnie byloby pokrzyczec, jakby Lech wygral.....
Pozdro,
Krzysiek |
And if the God can't turn their hearts, let God turn their ankles so we can recoginize them by limping.
by. Paulie Chopra |
|
|
|
|
kruczus2
Poczatkujacy kruczus2
|
Wysłany: Wto Gru 16, 2008 9:49 pm
|
|
|
Istnieje wogole taka mozliwosc zebym kupil jutro bilet na mecz Lecha (nie mam karty kibica) |
|
|
|
|
patrycja0923
Poczatkujacy patrycja0923
|
Wysłany: Śro Gru 17, 2008 1:08 pm
|
|
|
ja kupilam bilet na Allegro.sprzedajacy ma jeszcze 4 bilety, chce je sprzedac za cene zakupu, bo nie dojedzie 4 kibicow, ktorzy mieli wypadek w Niemczech.podaje numer tel 0048793201878 (Artur).ten Pan jest juz w Rotterdamie. |
|
|
|
|
Kuba
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 1 raz Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 76 Skąd: Zoetermeer/Gdynia
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 5:44 pm
|
|
|
No to kogo tam wiatraki poszarpaly po bramce? |
_________________ Tak jestem honofobem
GA 1929 |
|
|
|
|
pawel1979
Mega gaduła
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 6:01 pm
|
|
|
Odnośnie wczorajszego meczu Feyenoordu z Lechem... Kilku kibiców 'Kolejorza' zasiadających na sektorach gospodarzy, dostało oklep od 'fanów' Feyenoordu, po okazaniu radości ze strzelonej bramki.
33 sekunda.Jeśli mnie wzrok nie myli, oberwało się nawet jakiejś dziewczynie.Co za żenada...
http://www.youtube.com/wa...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YWc3GGkkVqA
Jeden koleś z Polski został nawet zepchnięty z sektoru do 'fasady'.Nie wiem jak wysokie są trybuny na De Kuip, ale na F-side jest z dobre 3 metry.Nie dziwota, że złamał kostkę.
http://rvseqg.bay.livefil...RmiBH5e0SAxCzto
a ostrzegałem na forum jeszcze przed meczem |
|
|
|
|
patrycja0923
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 6:35 pm
|
|
|
moj maz mowil, ze nie moze jeszcze dojsc do siebie, po tym, co zobaczyl, a zwlaszcza po tym, jak 2 kibicow polskiej druzyny zostalo zrzuconych z wys. 3 metrow.po wyjsciu z meczu Holendrzy tez robili "lapanki"| na Polakow.rzucali sie w 5 na 1.strach isc na mecz! |
|
|
|
|
Kuba
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 8:53 pm
|
|
|
Nie rozumiem zdziwienia, to nie ME czy MS ze wszyscy siedza kolo siebie. A moze na drugi raz polacy sie skrzykna w jedno miejsce a nie kazdy osobno. Ludzie zapomnieli ze to nie skoki albo F1. |
GA 1929 |
|
|
|
|
patrycja0923
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 9:01 pm
|
|
|
czyli jak ktos ma ochote kibicowac polskiej druzynie, to ma przyjac za naturalne, ze dostanie za to lansko?to jest w porzadku Twoim zdaniem? |
|
|
|
|
Kuba
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 9:08 pm
|
|
|
Nie pisze ze jest w porzadku i to mogli byc francuzi, czy zupelnie inna narodowosc. Chodzi mi o to ze pojechali chlopcy kibicowac Lechowi nie majac pojecia o niczym. Trzeba byc super kozakiem ale ostro stuknietym ze cieszyc sie po golu gosci na sektorze gospodarzy, dotego pojedynczo siedzac. Ale coz taka nasza metalnosc, zamiast sie skrzyknac usiasc razem, mogli by sie wtedy obronic do nadejscia pomocy. Takie moje zdanie.
A zeby kibicowac polskiej druzynie na zachodzie to trzeba sia zapisac na wyjazd z dana ekipa, ale trzeba spelnic pewne warunki, wiem ze w Lechu byla ostra selekcja. |
GA 1929 |
|
|
|
|
patrycja0923
|
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 11:17 pm
|
|
|
jasne;)moj maz siedzial po stronie polskiej ale podobno po wyjsciu ze stadionu tez bylo nieciekawie.maz jest powaznym facetem, chcial po prostu obejrzec mecz, dopingowac naszych, a po wyjsciu musial sie ukrywac jak gowniarz.tym jest rozczarowany.pewnie, ze zdawalismy sobie sprawe z tego, ze tak moze byc ale jest to przykre. |
|
|
|
|
kapitanklos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Gru 21, 2008 5:27 pm
|
|
|
Co do kibicowania Lechowi w sektorze gdzie przewazaja przeciwnicy, to sie zgadzam.....lepiej pozostac "cichociemnym" (tak tez bylo w naszym przypadku).
Co do kupna biletu w sektorze przeznaczonym dla kibicow Lecha, hmmmm bylo to wrecz niemozliwe. Musialem sie zadowolic biletami kupionymi na karte klubu mojego kolegi z pracy (holendra)...ale powiem wam jedno: czy ktos kozak czy idiota, obeznany czy "zielony"......etyka stadionowa to jedno, a bicie kobiet to drugie. Kobiet sie nie bije. Ta kobietka ktora zepchnieto i poleciala przez "pare pieter" stala w sektorze obok nas i zobaczylem to dopiero na tym filmiku, lecz gdyby cos takiego mialo miejsce kolo nas, to wal sie panie z etyka i rozsadkiem: krew naszych przodkow z pod Grunwaldu dalaby o sobie znac, i zanim ta cholota by nas dopadla kilku bym tak "przeremontowal" ze nastepnym razem dobrze by sie zastanowili czy warto podnosic reke na " plec slabsza ".
Poza tym jako Legionista, gratuluje kibicom Lecha dobrej organizacji i w deche oprawy meczu.
Pozdro i Wesloych Swiat,
Krzysiek |
by. Paulie Chopra |
|
|
|
|
|