NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
wycieczka do Paryza
Autor Wiadomość
olina 
Poczatkujacy
olenka

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 5:32 pm   

Ja tez byłam ne tej wycieczce pozdrawiam autokar nr 1. Zgadzam sie z wami w 100%
Jak dla mnie autokar był strasznie zimny a przy czym pani Gosia juz w pierwszy dzien piła sobie alkochol aby miec odwage przemawiac do mikrofonu. Pozatym zero organizacji i nie kompetencji nie polecam tego biura pozdrawiam .

mandarynka 
Poczatkujacy
Mandarynka

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 6:43 pm   Molenaar jest super

witam Rok temu bylam na 1dniowej wycieczce do Brukseli z biura polskiego Molenaar A 1,2,3lutego 2008 bylam w Paryzu I hotel super Autokar nas wszedzie obwiozl, zawiozl, odbieral Zobaczylismy duzo Mielismy dwoch dobrych przewodnikow Wycieczki sa bardzo udane Takze o wycieczce do Londyny slyszalam dobre opinie
Podowno sylwestrowa wycieczka nie wypalila ale za to sie nie wypowiadam bo nie bylam
POLECAM

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 6:59 pm   Re: Molenaar jest super

mandarynka napisał/a:
witam Rok temu bylam na 1dniowej wycieczce do Brukseli z biura polskiego Molenaar A 1,2,3lutego 2008 bylam w Paryzu I hotel super Autokar nas wszedzie obwiozl, zawiozl, odbieral Zobaczylismy duzo Mielismy dwoch dobrych przewodnikow Wycieczki sa bardzo udane Takze o wycieczce do Londyny slyszalam dobre opinie
Podowno sylwestrowa wycieczka nie wypalila ale za to sie nie wypowiadam bo nie bylam
POLECAM

Sory czy u wszystkich wyswietla sie ten sam temat? U mnie jest wycieczka do Paryza...z 1 posta dowiedzialem sie, ze chodzi o 31-01...zanim wykupilem wycieczke to ciezko bylo znalezc jakiekolwiek komentarze, a teraz tak nagle okazuje sie, ze bylo fajnie...
Ostatnio zmieniony przez Oskar Sob Sty 03, 2009 7:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  

gosia
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 7:39 pm   

Oskar,
bo rzeczywiście w lutym w Paryżu było super. Organizacja na 5 z plusem. Byłam razem z Mandarynką i potwierdzam to co napisała. Tym razem chyba Pani Teresa przesadziła. Moim zdaniem wzięła za dużo ludzi (3 autobusy) i niekompetentne osoby które sobie nie poradziły z organizacją.

Przemo.K 
Poczatkujacy
Tuturutu

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:08 pm   

No to widać, że Gosia nawet na 84 centy od głowy się połasiła. Wstyd, Pani Gosiu! Trzeba było nam powiedzieć od razu, że potrzebuje Pani flaszkę "na odwagę", na pewno byśmy się zrzucili dla Pani i Pani "przyjaciela". Szkoda tylko że nawet po tej flaszce przybyło Pani odwagi, ale wyłącznie w stosunkach z w/w "przyjacielem"...
Ostatnio zmieniony przez Przemo.K Sob Sty 03, 2009 8:25 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:09 pm   

gosia napisał/a:
Oskar,
bo rzeczywiście w lutym w Paryżu było super. Organizacja na 5 z plusem. Byłam razem z Mandarynką i potwierdzam to co napisała. Tym razem chyba Pani Teresa przesadziła. Moim zdaniem wzięła za dużo ludzi (3 autobusy) i niekompetentne osoby które sobie nie poradziły z organizacją.

Wiem, ze bylo wspaniale, bo Pani Ewa (pozdrawiam) opowiadala o tych wycieczkach. Myslalem, ze bedzie podobnie. Organizacja to swoja droga, druga strona to ktos chcial za duzo zarobic...tzn podstawowy blad: jeden przewodnik ktory i tak spedzil z nami kilka godzin.

gosia
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 8:58 pm   

no właśnie, ja też pojechałam bo myślałam że będzie tak jak w lutym mało tego zrobiłam swoim rodzicom prezent pod choinkę pt. wyjazd do Paryża na Sylwestra a teraz jest mi wstyd za taki prezent

Adam_1 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 9:57 pm   

Cytat:
Sa takie rzeczy jak slownik i tlumaczenie sie dysleksja jest conajmniej niepowazne. Rownie dobrze tamci z autobusu moga napisac, ze byli ze wsi od bambra i dlatego zygali...

Rozbawilem sie do lez :026: :026: :043: :043: :026:

Kolego Oskar zanim cokolwiek odpiszesz na mojego posta i nie tylko, postaraj sie go przeczytac pare razy , zeby zrozumiec sens, poniewaz twoje wywody sa na miernym poziomie. Jak juz nie masz sie do czego przyczepic to zmieniasz temat.

My tu wyrazamy wlasne opinie do ktorych kazdy ma prawo......... natomiast twoje komentowanie czyjis postow to jest po prostu spam....... moderatorzy powinni ingerowac.... i nie zycze sobie zebys kiedykolwiek cytowal moje posty lub je komentowal

Pozdrawiam

Ps
Sory za OT

jolciaaaa 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sty 03, 2009 10:37 pm   

Witam
byłam na wycieczce w Paryżu jechałam autokarem nr.1 i zgadzam się ze wszystkimi wypowiedziami.... i uważam, ze Pani Gosia nie powinna jeździć jako pilotka chyba, że nauczy się kultury osobistej i języka angielskiego co uważam za podstawy jadąc z grupa ludzi do obcego kraju .....

Do Adam_1 Ja byłam dyslektyczka ale to się leczy i ... jest jak choroba ale do wyleczenia :D :D:D :038:
Ostatnio zmieniony przez jolciaaaa Sob Sty 03, 2009 10:37 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Przemo.K 
Poczatkujacy
Tuturutu

Wysłany: Nie Sty 04, 2009 6:54 pm   

Drogi Adamie, cały temat nie dotyczy ani Ciebie, ani Twojej pisowni, ani nawet tego, że odłączałeś się od grupy (Twoje pieniądze, Twoja prywatna sprawa, Twoja decyzja, którą szanuję).
Chodzi złą organizację wycieczki. Uwierz mi, że gdyby Ci wszyscy ludzie znali język, mieli samochód i wiedzieli wszystko o Paryżu, to pojechali by tam sami. Logiczne, nieprawdaż? Pojechaliśmy tam z zamiarem zwiedzenia Paryża (nie wyszło), z kompetentnym przewodnikiem (ŻAL dupę ściska na myśl o "Pani Gosi"), a wszystko powinno odbyć się z w pełni sprawnym autokarem (taki żarcik) i nadającą się do użytku toaletą!

Adam_1 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Sty 04, 2009 10:52 pm   

Przemo.K, alez ja nie rozumiem o co tu chodzi. Wyrazilem swoje zdanie , to o czym osobiscie mysle , jak ja to widze itd , a tu mi sie ktos przyczepia bo jechal innym autokarem i tam mieli inaczej , nastepnie jakis typ czepia sie mojej wypowiedzi pod wzgledem ortograficznym itp itd. Jak ktos jest zawiedziony to niech sie upomni o zwrot kosztow , bo ma do tego prawo

Czy ja tu krytykowalem czyjas wypowiedz ????

Ja tam pojechalem spedzic sylwestra , czym sie zawiodlem , bo w Paryzu nic sie nie dzialo. Na zwiedzanie to ja sie latem wybiore jak bede mial ochote, bo w sylwestra to mozna jedynie w korkach i kolejkach postac i pomarznac. Pomimo to zobaczylem co chcialem

Ps
Nie ja ten temat zakladalem i nie chcem zeby byl o mnie. Jezeli ja bym byl rozczarowany caloscia, to juz w piatek rano bym stal pod drzwiami Molenaar Tours i zadal zwrotu pieniedzy(wierz mi , ze jestem do tego zdolny) , zamiast biadolic na forum. Dopiero po rozmowie z pania T. cokolwiek bym napisal

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Adam_1 Nie Sty 04, 2009 10:57 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Oskar 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Pon Sty 05, 2009 8:29 pm   

Adam_1 napisał/a:
Przemo.K, alez ja nie rozumiem o co tu chodzi. Wyrazilem swoje zdanie , to o czym osobiscie mysle , jak ja to widze itd , a tu mi sie ktos przyczepia bo jechal innym autokarem i tam mieli inaczej , nastepnie jakis typ czepia sie mojej wypowiedzi pod wzgledem ortograficznym itp itd. Jak ktos jest zawiedziony to niech sie upomni o zwrot kosztow , bo ma do tego prawo

Nom dobrze, ze napisales tylko nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi np:

"Odlaczalem sie od grupy i zwiedzalem sam, ale organizacja byla dobra" ????

Czepiasz sie ludzi ktorzy zygali, uwazajac sie tym samym za lepszego, wiec zwrocilem Ci uwage na twoje strasznie ŻÓCAJONCE sie w oczy bledy ortograficzne, a okreslenia typu "koles" zachowaj dla przyjaciol.

Cytat:
Ja tam pojechalem spedzic sylwestra , czym sie zawiodlem , bo w Paryzu nic sie nie dzialo. Na zwiedzanie to ja sie latem wybiore jak bede mial ochote, bo w sylwestra to mozna jedynie w korkach i kolejkach postac i pomarznac. Pomimo to zobaczylem co chcialem

Ja wybralem sie rowniez cos zobaczyc, bo tak bylo w planie i nie zganiaj na korki, bo metrem za 1,10e na 2 koniec miasta sie jechalo...

Cytat:
Nie ja ten temat zakladalem i nie chcem zeby byl o mnie. Jezeli ja bym byl rozczarowany caloscia, to juz w piatek rano bym stal pod drzwiami Molenaar Tours i zadal zwrotu pieniedzy(wierz mi , ze jestem do tego zdolny) , zamiast biadolic na forum. Dopiero po rozmowie z pania T. cokolwiek bym napisal

Nie chce zwrotu pieniedzy, bo nie mam na to czasu. Pisze to w wolnej chwili i po to, aby ludzi ostrzec przed tym biurem podrozy.
Ostatnio zmieniony przez Oskar Pon Sty 05, 2009 8:32 pm, w całości zmieniany 2 razy  

gemo99 
Poczatkujacy
gem

Wysłany: Śro Lut 25, 2009 8:52 pm   parijs

a ja bylem na tej wycieczce w nowy rok i mi sie podobalo i jade z nimi w maju do londynu

arctica 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Mar 19, 2009 12:20 am   

A czy jest ktoś kto się może wybiera 17,18,19 kwietnia do Paryża z Molenaar Tours? My już się nie możemy doczekać :D

[ Dodano: Wto Kwi 21, 2009 12:41 pm ]
No i byliśmy i było fajowo :) wszystko na piątkę z plusem ... No moze oprócz pogody ... Ale za to organizatorka nic nie może ... przed wyjazdem zapowiadała się piękna pogoda .... Ale i tak było cudnie ... Szczególnie częśc Paryż nocą ..... polecam wszystkim :)

Odpowiedz do tematu