NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak sobie radzic z TĘŚKNOTĄ!
Autor Wiadomość
ewelinkaaa7
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 11:43 am   

Wiem ze tęskni sie zawsze bo ma sie za kims bo zostawia sie tu znajomych, pryzjaciół no i rodziców.
Teraz jest nam we 2 ciężko bo S nie moze tam najrazie sie ulokowac i przenoszą go z miejsc na miejsce a on tylko sie wkurza.
Nie wiedzac co tak naprawde ma zrobic.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 11:55 am   

Zycze Wam szybkiego spotkania... ulozenia sobie tutaj zycia, ale poki co musicie uzbroic sie w cierpliwosc...ja wiem ze latwo sie pisze takie slowa,ale bedzie dobrze!!! nie martw sie ...pozdrawiam :)

( ͡° ͜ʖ ͡°).

ewelinkaaa7
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 11:58 am   

Nie dziekuje bo napewno sie przyda a naprawde bysmy chcieli juz sobie ułozyc na tyle zycie by myslec o dziecku itd..Poniewaz w Polsce nie czeka nas dobra przyzlosc dlatego tez zdecydowalismy sie na krok wyjazdu.A cierpliwosc to słaba strona nas obojga a martwienie sie moja takze.

pasQdzia 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 1:30 pm   

ewelinka trzymaj sie..
a moge spytac gdzie pracuje Twoj partner?jakies uitzenbureau?

ewelinkaaa7
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 2:02 pm   

pasQdzia napisał/a:
ewelinka trzymaj sie..
a moge spytac gdzie pracuje Twoj partner?jakies uitzenbureau?

pracuje jako tokarz w Almelo w tej firmie http://www.boessenkool.com/eng/index0.htm
a wogole ktos zna tą firme?
Bo juz pomału zaczynają srtwarzac problemy-zobaczymy jak to sie rozwiąze.

pasQdzia 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:43 pm   

nie mam pojecia co to za firma..nie dajcie sie..pozdrawiam

ewelinkaaa7
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:54 pm   

dzisiaj rano mieli problem z dojazdem do pracy poniewaz siadł im akumulator a potem sie okazalo ze i tak by nie ruszli bo złapali gume ale w związku z tym jakis tam kierownik firmy ich zwolnił.--trzech.Oczywiscie nie wazne ze to nie byla ich wina. Pan ktory załatwial tą prace ktory ma zone z Polski p-przetransportowal ich w inne miejsce zamieszkania a w czwartek mają sie spotkac odnośnie moze innej pracy poniewaz on jest pośrednikiem pracy.
Tak to wyglada.Ponoc warunki mieszkalne są lepsze niz wczesniejsze ale co z praca to nie wiadomo

Agnes1313
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Kwi 18, 2007 7:03 pm   

czemu wiec nie poszuka twoj chlopak pracy gdzie indziej? np den haag rotterdam tam wydaje mi sie jest wiecej pracy (byloby to korzystniejsze dla Ciebie) a nie te za===pie almelo, sorry ale siedze juz dobra godzinke aby znalezc cos przez internet praca mieszkanie ale ciezko...
:cry: :roll: :twisted:

ewelinkaaa7
Poczatkujacy

Wysłany: Śro Kwi 18, 2007 10:48 pm   

No wlasnie szuka. Jutro jedzie do Oldenzall zobaczyc nowa praca i sie dowiem w południe co i jak.

Krzysztof Waga 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:41 pm   Chce dołączyć do mojej ukochanej

Jestem w polsce dziewczyna w okolicach Roterrdamu chce jak najszybciej dołączyć do niej. W jaki sposób można szybko znaleśc jaką kolwiek prace praca w jej firmie to już marzenie. Proszę o pomoc i informacje

akima 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 10:23 am   

dokladnie tak to jest z ta tesknota...ja sobie z nia nie radze, ciagle mnie nachodza mysli o powrocie do Polski, bo tesknie za rodzina, znajomymi - w Holandii tego miec nie mozna ( takiej przyjaciolki na przyklad ze szkolnej lawki, takiej od serca) dlatego wszystkim, ktorzy planuja przyjazd na stale do Holandii: zastanowcie sie podwojnie, choc z drugiej strony jak sie czegos nie sprobowalo, to nie wie sie jak to smakuje, a tesknota gorzki ma smak.Pozdrawaim wszystkich i zycze z nadejsciem wiosny- wiosennej pogody w serduchu.
Ostatnio zmieniony przez akima Wto Kwi 22, 2008 10:24 am, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu