Przesunięty przez: Gochna H Pią Wrz 26, 2008 11:25 am |
cos na wlosy ;) |
Autor |
Wiadomość |
tisento
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 10:48 am
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem fryzjerka od 12 lat i powiem wam ,ze kazdy po czesci ma racje,,,naturalne sposoby sa bardzo dobre,lecz rowniez szkodliwe, dla kogos kto ma problem z przetluszczajaca sie skora glowy maska z cytryny oki ,,,lecz uwaga!!!!!!!!!! jezeli w tym samym przypadku sa wlosy suche,zniszczone ,matowe, jeszcze bardziej cytryna zaszkodzi ,poniewaz ma wlasciwosci wysuszajace, jest wiele przykladow na ktorych mozna sie opierac,,, radze regularnie scinac koncowki ,i uzywac kosmetykow ktore poleci fryzjer ,poniewaz kazda z nas ma inny problem z wlosami,suche wlosy,przetluszczania,tluste wlosy ,itd fryzjer jak lekarz zawsze pomoze ,doradzi,,,,a co do koloryzacjii,,,to prosze uwazac na holenderskich fryzjerow sa wrecz az zacofani i strasznie niszcza wlosy , pracuja na drazniaco wysokich procetach co daje skutki uboczne,,,(brak przekonania do innych metod) Ja pracuje na produktach profesjonalej marki WELLA i prowadzimy rowniez sprzedaz jedwabiu ,,,,, co do regeneracji wlosow polecam serie do Suchych wlosow ,,,od szamponow po ,olejki, salon miesci sie w Leidschendam Prins Hendriklaan 57 .tel 070 327 35 13 prosic Monike |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 11:37 am
|
|
|
tisento, Cytat: | prosze uwazac na holenderskich fryzjerow sa wrecz az zacofani i strasznie niszcza wlosy |
reklama dzwignia handlu....
Cytat: | Ja pracuje na produktach profesjonalej marki WELLA i prowadzimy rowniez sprzedaz jedwabiu ,,,,, co do regeneracji wlosow polecam serie do Suchych wlosow ,,, |
oprocz Wella sa jeszcze inne rownie dobre i rownie profesjonalne produkty .....no tak ale co ja tu smiem sie wtracac w profesjonalizm polskiego fryzjera .... |
|
|
|
|
Alutka
Super gaduła
Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 06 Sty 2007 Posty: 324 Skąd: Lelystad
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 11:48 am
|
|
|
Gochna zgadzam się z Tobą.Cenię u fachowców szerokie horyzonty i szacunek dla pracy innych -tego mi zabrakło.Osobiście chodzę do salonu w Lelystadzie ;Sont 56 8226AB
Polecam -miło niedrogo .Nie pracuje tam żadna Polka a włosy ani razu mi po farbowaniu nie wypadły na miejscu kosmetyczka .te. 0320 -250052
Jesli chodzi o Polskie fryzjerki tutaj -no cóz, dwa razy drozej niz w salonie .
Pozdrowienia |
|
|
|
|
angelika
Gaduła
Pomogła: 3 razy Wiek: 40 Dołączyła: 02 Paź 2006 Posty: 141 Skąd: Holandia, GLD
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 1:28 pm
|
|
|
bedac w Pl na swieta fryzjerka doradzila mi odzywke do wlosow Placenta, nakladam sobie raz w tygodniu na 30 minut , wloski sa miekkie i lsniace. wklejam link, odzywke mozna kupic na allegro, w salonie fryzjerskim zaplacilam za nia 3 razy drozej, no ale taka kolej rzeczy
http://allegro.pl/item531..._z_lozyska.html |
|
|
|
|
tisento
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 9:39 pm
|
|
|
Mnie niestety nie interesuja inne marki ,od lat pracuje na Welli ,klientki zadowolone najwazniejsze , kazdy niech sam zadecyduje co jest dla niego najlepsze, kazdy ma prawo sie tu wypowiedziec! a to fakt reklama zawsze byla i bedzie dzwignia handlu,pozdrawiam |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 9:47 pm
|
|
|
a ja zaryzykowałam i zamówiłam ten specyfik na allegro ! Zobacze co to takiego i nie wiem kiedy to do mnie dotrze ! ale dzieki kazda rada dobra . |
|
|
|
|
MiniSmurfin
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 40 razy Dołączyła: 19 Kwi 2008 Posty: 733 Skąd: Alphen a/d Rijn
|
Wysłany: Śro Mar 25, 2009 11:36 pm
|
|
|
aknairam, zamowila i dla mnie i jestem super zadowolona Tylko, ze trzymam sie orginalnego przepisu uzywania i trzymam odrzywke tylko pare minut po kazdym myciu. Nie wiem co za cudo ale po pierwszym razie na szczotce znalazlam tylko pare wlosow jaby cement czy cus |
|
|
|
|
smycz8
Poczatkujacy smycz8
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Lut 2009 Posty: 36 Skąd: holandia
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 1:50 am
|
|
|
Witam Polecam odzywke i szampon ze szpiku konskiego, kupuje na allegro,sa rewelacyjne. Bardzo dlugo mialam problem z wypadaniem i lamliwoscia koncowek wlosow. Juz po trzecim zastosowaniu zapomnialam o tym problemie, wlosy zrobily sie mocne, lsniace i duzo grubsze. Pozdrawiam |
|
|
|
|
aknairam
Gaduła nad gadułami :-) mari(an)ka

Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Wrz 2008 Posty: 409 Skąd: śląskie
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 9:57 am
|
|
|
MiniSmurfin Ja tez jestem zadowolona z tej odzywki . Jakby grubsze te włosy ? Kurde fryzuja bujna bedzie jak nie wiem co ?? Mowiłam Ci ze po włosach sie na ulicy rozpoznamy !!! -pozdr. |
|
|
|
|
|
|