NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?
Autor Wiadomość
nelli 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 25, 2011 3:08 pm   Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?

Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 4:22 pm   

nelli

a na ich stronie nic nie pisze,, przeciez jest po polsku > http://www.lycamobile.nl/index.aspx?lang=po

nelli 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:00 pm   

Gochna H napisał/a:
nelli

a na ich stronie nic nie pisze,, przeciez jest po polsku > http://www.lycamobile.nl
/index.aspx?lang=po

Niby jest po polsku, jest też zakładka to zmiany języka ale dotyczy to przychodzących komunikatów, poczty głosowej itp. Nic o tym jak się połaczyć z polski konsultantem nie ma.

m4rcin 
MODERATOR

Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:51 pm   

a wogole jest polski konsultant?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24

Lupus28 
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Cze 26, 2011 7:27 am   

Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 .. wiec chyba sie oplaca ?
Na lyce slyszalem juz jak ludzie narzekali, ze zasieg slaby, ze smsy nie dochodza i takie tam.. wiec odradzam.. a Lebare mam odkad tu jestem i jeszcze nigdy sie nie zawiodlem zadnych problemow :)

pozdrawiam

nie umieszczaj az tylu ikonek w dwoch zdaniach , zle sie potem czyta taki post
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Cze 26, 2011 10:31 am, w całości zmieniany 3 razy  

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Nie Cze 26, 2011 7:31 am   

Lupus28 napisał/a:
Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba :) ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 :) .. wiec chyba sie oplaca ?

W lyca tez dostajesz 100% gratis , na stacjonarne 1 ct/min , na tel komórkowe 9ct/min , a sms do Pl za 9 ct więc Lebara niczym chyba nie przebija LYCA ... :029:

doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-

Wysłany: Pon Cze 27, 2011 2:52 am   Re: Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?

nelli napisał/a:
Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam.

Wszystko Ci przyjdzie drogą pocztową(nie elektoroniczną)... po holendersku oczywiście.

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 7:34 am   

Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim?

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 9:14 am   

Marcin-z napisał/a:
Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim?

Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ... :072:

Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... :043:

Grusia 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 08, 2011 10:48 am   

Cytat:

Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ... :072:

Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... :043:

Ale dobrze Ci wyszlo , że 12 centow bo na stronie jest tak podane. Sprawdz ten link ktory podala Gochna H :)

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 15, 2011 9:37 am   

Witam,
czy ktos sie orientuje jak moge włączyc w Lycamobie zebym miał połączenia za 1 centa do Polski?Teraz dzwoniłem i pobiera o wiele wiecej niz 1 cent?

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Lip 15, 2011 9:46 am   

a ile ci pobiera? bo oplata jest faktycznie 1ct/min, ale dodatkowo placisz 19ct za polaczenie.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

Marcin-z 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Lip 15, 2011 10:45 am   

No pobrało mi rzeczywiscie 20 centów.Wiec moze jest tak jak piszesz.Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min?

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:15 am   

Marcin-z napisał/a:
(...) Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min?

tak to mozesz traktowac :) za rozmowe zaplacisz 19ct + 1ct * dlugosc rozmowy w minutach

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Lip 15, 2011 11:15 am, w całości zmieniany 1 raz  

KingPin 
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Lip 19, 2011 8:38 pm   

Tez zarejestrowealem sie na ich stronie po 7,5e i do tej pory nic nie dostalem a robilem to gdzies w listopadzie, 7e to grosze wiec olalem...

Odpowiedz do tematu