Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim? |
Autor |
Wiadomość |
nelli
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 3:08 pm Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?
|
|
|
Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
nelli
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:00 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | nelli
a na ich stronie nic nie pisze,, przeciez jest po polsku > http://www.lycamobile.nl
/index.aspx?lang=po |
Niby jest po polsku, jest też zakładka to zmiany języka ale dotyczy to przychodzących komunikatów, poczty głosowej itp. Nic o tym jak się połaczyć z polski konsultantem nie ma. |
|
|
|
|
m4rcin
MODERATOR
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:51 pm
|
|
|
a wogole jest polski konsultant? |
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym? Bill Machrone, 1991-09-24 |
|
|
|
|
Lupus28
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 7:27 am
|
|
|
Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 .. wiec chyba sie oplaca ?
Na lyce slyszalem juz jak ludzie narzekali, ze zasieg slaby, ze smsy nie dochodza i takie tam.. wiec odradzam.. a Lebare mam odkad tu jestem i jeszcze nigdy sie nie zawiodlem zadnych problemow
pozdrawiam
nie umieszczaj az tylu ikonek w dwoch zdaniach , zle sie potem czyta taki post |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Cze 26, 2011 10:31 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 7:31 am
|
|
|
Lupus28 napisał/a: | Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 .. wiec chyba sie oplaca ? |
W lyca tez dostajesz 100% gratis , na stacjonarne 1 ct/min , na tel komórkowe 9ct/min , a sms do Pl za 9 ct więc Lebara niczym chyba nie przebija LYCA ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
doronio
Super gaduła ->OPOLE.ZWM<-
Pomógł: 10 razy Wiek: 39 Dołączył: 04 Wrz 2007 Posty: 347 Skąd: Amsterdam/Opole
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 2:52 am Re: Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?
|
|
|
nelli napisał/a: | Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam. |
Wszystko Ci przyjdzie drogą pocztową(nie elektoroniczną)... po holendersku oczywiście. |
_________________ Pomóż
http://www.poomoc.pl |
|
|
|
|
Marcin-z
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 7:34 am
|
|
|
Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim? |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 9:14 am
|
|
|
Marcin-z napisał/a: | Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim? |
Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ...
Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
Grusia
Poczatkujacy
Wiek: 43 Dołączyła: 05 Maj 2010 Posty: 24 Skąd: BDG,Rotterdam
|
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 10:48 am
|
|
|
Cytat: |
Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ...
Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... |
Ale dobrze Ci wyszlo , że 12 centow bo na stronie jest tak podane. Sprawdz ten link ktory podala Gochna H |
|
|
|
|
Marcin-z
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 9:37 am
|
|
|
Witam,
czy ktos sie orientuje jak moge włączyc w Lycamobie zebym miał połączenia za 1 centa do Polski?Teraz dzwoniłem i pobiera o wiele wiecej niz 1 cent? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 9:46 am
|
|
|
a ile ci pobiera? bo oplata jest faktycznie 1ct/min, ale dodatkowo placisz 19ct za polaczenie. |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
|
|
|
|
Marcin-z
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 10:45 am
|
|
|
No pobrało mi rzeczywiscie 20 centów.Wiec moze jest tak jak piszesz.Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min? |
|
|
|
|
zaq
Mega gaduła miszcz nad miszcze
Pomógł: 96 razy Wiek: 102 Dołączył: 21 Lut 2008 Posty: 2348 Skąd: z Nienacka k/Ams
|
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:15 am
|
|
|
Marcin-z napisał/a: | (...) Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min? |
tak to mozesz traktowac za rozmowe zaplacisz 19ct + 1ct * dlugosc rozmowy w minutach |
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln
"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu
http://bynajmniej.net |
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Lip 15, 2011 11:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
KingPin
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 19, 2011 8:38 pm
|
|
|
Tez zarejestrowealem sie na ich stronie po 7,5e i do tej pory nic nie dostalem a robilem to gdzies w listopadzie, 7e to grosze wiec olalem... |
|
|
|
|
|