Firma Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V |
Autor |
Wiadomość |
msoe
Poczatkujacy msoe
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 11:48 am stoowarooj
|
|
|
potwierdzam
ta firma tez mnie oszukala,pracowalem tam poltora miesiaca i zwolnili mnie nie wyplacajac pieniedzy,sprawa jest u adwokata,przestrzegam przed ta firma
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 12:00 pm ]
stoowarooj
uwaga na ta firme,oszukuja ludzi nie wyplacaja pieniedzy,nie dostalem kopi umowy o prace,pracowalem dla nich poltora miesiaca i nie dostalem wyplaty,sprawa zaja sie adwokat.pozdrawiam.najlepsze ze wszyscy na domku wiedza fakt ze jak cie zwolnia to za ostatnie miesiac nie dostajesz pieniedzy,ci ludzie sa chorzy
[ Dodano: Sob Paź 31, 2009 12:05 pm ]
kiedy pytalem sie kierownika,o moje pieniadze i o kontrakt z ta firma,Kasia odpowiedziala mi ze to nie jej sprawa,to idz do szefa,a gdzie jest szef na urlopie nie wiem kiedy wroci, |
|
|
|
|
back_on
Poczatkujacy vanrojowiec
|
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 1:42 pm
|
|
|
[wulgarny komentarz usunięty] |
|
|
|
|
tulipAnka
Poczatkujacy hulpdienst tulipAnka

|
Wysłany: Wto Lis 24, 2009 8:51 pm
|
|
|
Sluchajcie przeczytalam wszystkie posty i dziwie sie bardzo! Nie chce nikomu zarzucac klamst ale jak wytlumaczycie mi to iz znam pare osob ktore chwala prace prze to biuro... rozumiem ze ludzie i ch potrzeby sa rozne ale zeby az tak...?! A moze po prostu cos sie tam juz zmienilo (rozmawialam max miesiac temu)
Chcialabym po prostu wiedziec jak to wyglada z punktu widzenia osob, ktore tam nadal pracuja, czy cos zmienilo sie w tej firmie...
Z gory dzieki! |
_________________ Bylo gorzej i chwalili... |
|
|
|
|
Alexpoland
Nieśmiały użytkownik ALEX
Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 65 Skąd: Rotterdam
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 7:59 pm Van Rooij
|
|
|
Witam ja nie pracuje w tej firmie juz rok i do tej pory nie otrzymalem zaleglych pieniedzy.Wiem ze jest prowadzona kontrola w tej firmie z inspekcji pracy.Jesli jest wiecej osob pokrzywdzonych prosze zglaszac tutaj http://www.sncu.nl/PL/HowDoesSNCUWork.aspx.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
msoe
Poczatkujacy msoe
|
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 1:07 am
|
|
|
SPRAWA ZAJELA SIE POLICJA.STOOWAROJ MA >>>cenzura<<< LACZNIE Z TA >>>wulgaryzm usunięty<<< KOORDYNATORKA |
|
|
|
|
malgorzatakujawa
Nieśmiały użytkownik kacperek24
|
Wysłany: Nie Lut 13, 2011 9:36 pm
|
|
|
jest rok 2011 Sncu zmienil e-mail ?bo nie idzie wyslac meila strony sie nie otwieraja mieli mnie poinformowac o czynnosciach do tej pory cisza od 2008 jak u was |
_________________ kacperek24 |
|
|
|
|
|