NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Obliczanie wynagrodzenia
Autor Wiadomość
baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 9:40 am   

Mariusz_Poz napisał/a:
Powiedzmy zarobiłem tygodniowo 1000 euro, za mieszkanie płacę 100 i 20 za ubezpieczenie (wszystko w brutto). To wychodzi 880 i od tego się odlicza się te 33.5% i wychodzi to co powinienem na konto dostać czyli zarobek netto?
nie calkiem te ubezpieczenie to odciagaja ci netto. Ale tak Vakacyjne odejmuje sie od brutto wyplaty.Ale to nie wszystko co bedzie odejmowane od twojej wyplaty.
Wogole to jeszcze kilka innych oplat bedzie/jest odciagane od twojej wyplaty , naprzyklad na zasilek, na chorobowe, pamietaj ze masz zwykly podatek (33.50) i wysoki to ten od nadgodzin .
Na dole wyciagu masz opisane skroty co jest co.
Co sie tyczy tego toeslag to nie wiem czy przypadkiem nie pracowales na noc lub w bardzo puznych lub wczesnych godzinach . Lub masz inne sprawy za ktore dodaja do ilus tam godzin te 25 % .

Mariusz_Poz 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 10:41 am   

baileys napisał/a:
Co sie tyczy tego toeslag to nie wiem czy przypadkiem nie pracowales na noc lub w bardzo puznych lub wczesnych godzinach . Lub masz inne sprawy za ktore dodaja do ilus tam godzin te 25 % .

no tak, zgadza się, za pracę w godzinach 24-7 płacą mi 150% a za 18-24 - 125%. Po lewej w salarisie to widać jak się przyjrzysz :) .

Później spróbuję sam wyliczyć obecną wypłatę na którą jeszcze nie mam salarisa i w razie wątpliwości odezwę się tutaj. Dzięki za pomoc

suska 
Mega gaduła
Sex, rock and thea!

Pomogła: 34 razy
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 12:05 pm   

Moze Ci pomoze:

www.loonwijzer.nl

Mariusz_Poz 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 07, 2010 12:05 pm   

suska napisał/a:
Moze Ci pomoze:

www.loonwijzer.nl

suska, nie pomoże. Nie pomagają mi strony holenderskie ani żadne google translatory. Już dawno te stronę przeglądałem

Odpowiedz do tematu