NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gochna H
Pon Mar 25, 2013 11:13 pm
polski auto serwis
Autor Wiadomość
wojtekbp 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Lut 12, 2011 5:27 pm   

Cena naprawy miala wyniesc 60 euro. Co do czego 110 euro plus 8 euro za srube ktora urwal pracownik :119: , po urwana srube musial pojechac 6 km .....
Ostatnio zmieniony przez wojtekbp Sob Lut 12, 2011 5:28 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Lastsunset 
Poczatkujacy
lastsunset

Wysłany: Nie Lut 27, 2011 2:31 pm   

Ja nie mam negatywnych wspomnień z warsztatu Rafała. Wręcz przeciwnie. Przed wyjazdem do Polski mój wysłużony Opel zastrajkował. Telefon do Rafała. szybka odpowiedż i ściągnięcie do warsztatu (mimo, że była niedziela). Naprawa pompy paliwowej błyskawiczna. POLECAM!

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Lut 27, 2011 2:38 pm   

zaq napisał/a:
ostatnio jakos czesto rejestruja sie nowe osoby, tylko po to zeby napisac posta polecajacego/zachwalajacego konkretny warsztat... nie wyglada to wiarygodnie, ale moze to ja jakis dziwny jestem i sie czepiam.

powyzej ,nastepna nowa osoba zarejestrowana dzis no i oczywiscie z peanami na czesc tego warsztatu
tez mi to wydaje sie malo wiarygodne ...
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lut 27, 2011 2:39 pm, w całości zmieniany 1 raz  

wojtekbp 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Mar 12, 2011 12:23 am   

Lastsunset napisał/a:
Naprawa pompy paliwowej błyskawiczna. POLECAM!

Zdolni tam pracuja, nawet pompy paliwowe naprawiaja :081: . Wszystkie osoby z jednym postem, ktore tutaj sie wypowiedzialy, powinny zostac usuniete.
Pan Rafal siedzi w ,,warsztacie" i po kazdej zlej opini zaklada nowe konto w celu przeprowadzenia ,,kontrataku,,. Smiechu warte.

Pozdrawiam.

korinna 
Poczatkujacy
korinna

Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 3:49 pm   

wlasnie znajomi tez tam postawili auto to im stalo 3 tyg i nic nie ruszone a cene mu taka podal ze sie koles nie przewrocil nie polecam
Ostatnio zmieniony przez korinna Pon Kwi 18, 2011 3:51 pm, w całości zmieniany 1 raz  

sabotage 
Poczatkujacy
sabotage

Wysłany: Czw Paź 13, 2011 7:34 pm   

No no Lastsunset,ja myslalem ze pompe paliwowa trzeba oddac do regeneracji a tu widze ze w Hoek van Holland robi sie od reki,dziwne dziwne jakies superserwisy ma ten polski mechanik w Hoeku.Chyba cos ci sie pomylilo bo jak wiem to taka regeneracja trwa najmniej tydzien i to w SERWISIE a nie w warsztacie,żenada.

amadeo 
Poczatkujacy
d@rek@psel

Wysłany: Nie Paź 23, 2011 1:06 am   

korinna napisał/a:
car tech suport to sciema niedawno naprawialam tam moje auto, ten caly rafalek umowil sie ze mna na cene 300 euro maksymalnie a jak przyszlo do placenia to sie okazalo ze ponad 500e i do tego wyparowalo paliwo z baku dziwne a co do auta to dalej sie cos dzieje z ta czescia ktora byla wymieniana sciema jakiej jeszcze nie widzialam nie polecam tego rafala kretacza jakich malo a co do tych ochlebnych postow to nie watpie ze sobie je sam napisal masakra jakas
Ogólnie też nie jestem przekonany do tych polskich mechaników próbowałem usunąc usterkę w układzie jezdnym za każdym telefonem (a dzwoniłem do kilku) odpowiedz była taka ,że tego nie naprawiają(choc na stronie internetowej usługa była wymieniona) tylko ;wiozą; auto do holendrów oczywiście za opłatą mój problem polegał na tym,że nie znam języka ale się zebrałem i pojechałem do serwisu Kwik/Fit i łamaną angielszczyzną trochę na migi,się dogadałem i naprawę wykonano na najwyższym poziomie bez pośredników

zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze

Wysłany: Nie Paź 23, 2011 2:42 am   

amadeo, miales pecha z tymi mechanikami, albo dzwoniles po najtanszych. albo usterka wymagala zrobienia geometrii...
ja moglbym dlugo opowiadac o niekompetencji kwikfita.

"Dlaczego meteoryty zawsze lądują w kraterach?" - Sedes z Porcelitu

http://bynajmniej.net

kamilwrc99 
Poczatkujacy
kamo

Wysłany: Pią Gru 07, 2012 9:43 pm   Re: polski auto serwis

Wracając do tematu...Było w tym warsztacie ok jak pracował tam Adam.Rafał jest tylko szefem i potrzebuje fachowców do pracy.Ogólnie nie mam miłych wspomnień zwiazanych z tym warsztatem.Wydałem ponad 700euro na cześci które panowie uznali za konieczne do wymiany by moje autko było ok.(( :074: Ludzie pracują tam na zasadzie prób i błedów-tylko dlaczego klient za nie płaci???? :031:

arek86w 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 14, 2012 12:53 am   

na forum nie umieszczamy ogloszen
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Gru 14, 2012 5:06 pm, w całości zmieniany 1 raz  

YANNOSICK 
Super gaduła
Cogito ergo sum

Wysłany: Pią Gru 14, 2012 3:25 pm   

edytowane
Ostatnio zmieniony przez YANNOSICK Pią Gru 14, 2012 7:03 pm, w całości zmieniany 2 razy  

arek86w 
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Gru 14, 2012 7:16 pm   

rozumiem , ale w odpowiedzi zadam pytanie:

czy założenie fake konta by się polecić jako dobrego mechanika jest tez właściwe ???
mało który użytkownik tego forum z dużym saldem postów chwali tu mechaników i daje nr tel...

ale niech wam będzie , pozdrawiam :)

arek86w 
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Gru 15, 2012 8:18 am   

w jakim celu powielasz ten ruski spam

na dodatek po wejscu na ta strone tematu otwiera sie ostrzezenie ze strona jest z wirusem
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Gru 15, 2012 10:48 am, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi